Master Finance & Control (MFC)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wilt u in uw organisatie, profit of non-profit, succesvol aan de slag met de integrale financiële besturing? Dan is deze toonaangevende opleiding voor u als financieel professional, financieel manager of controller een buitengewoon goede keuze. Na afronding van deze Master heeft u zodanige kennis en kunde op zak, dat u op het hoogste niveau zicht heeft op financieel-economische aspecten binnen uw organisatie. Zo levert u een belangrijke bijdrage aan de bestuurbaarheid van de organisatie. Bovendien speelt u een essentiële rol bij strategische besluitvorming en de sturing van bedrijfsprocessen. onderwijsinstelling University of Applied Sciences biedt u hiermee een zeer actuele, door de NVAO geaccrediteerde Master Finance & Control. Als u kiest voor dit programma, bent u verzekerd van een praktijkgerichte aanpak, absolute topdocenten en een programma dat uitstekend te combineren is met uw drukke baan.

Masterclass Financial Accounting 6 EC
Masterclass Bestuurlijke Informatieverzorging6 EC
Masterclass Financiering en Treasury6 EC
Masterclass Ondernemings- en Fiscaal Recht6 EC
Integrale eindopdracht5 EC

Masterclass Strategisch Management6 EC
Masterclass Riskmanagement, Compliance & Governance6 EC
Masterclass Managementaccounting en -control6 EC
Afstuderen13 EC

Afstuderen

U sluit uw Masteropleiding af met een eindscriptie. Hierop wordt u goed voorbereid. De onderzoeksvaardigheden en -technieken die u nodig heeft, komen in verschillende bijeenkomsten aan bod. Ook wordt u uitstekend begeleid door uw persoonlijke en zeer ervaren scriptiebegeleider. Wij hebben de opleiding speciaal ontwikkeld voor werkenden. Daarom is het programma zo opgezet dat u het perfect kunt combineren met uw drukke baan.

Getuigschrift

U sluit uw Masteropleiding af met het officiële NVAO-erkende getuigschrift 'Master Finance & Control (MFC)' van onderwijsinstelling University of Applied Sciences. U bent dan gerechtigd de officiële graad MSc te voeren.

Vooropleiding

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

13900 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Crohocode: 70114

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen