ICT Trainingen

Configuring Windows 8.1 (exam 70-687)

Algemene informatie over de cursus

In deze Windows 8.1 training / cursus leert u als systeembeheerder Windows 8.1 te installeren, configureren, beheren en te onderhouden. Tevens leert u eindgebruikers te ondersteunen en kunt u problemen binnen een Windows 8.1 omgeving adequaat op lossen.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het installeren, upgraden en migreren van Windows 8.1, user accounts and policies, configuratie van toegang en rechten, systeemmanagement en herstel, optimalisatie en prestaties, configuratie van netwerk connectiviteit, hardware en applicaties, delen en beveiligen van bestanden, Hyper-V, Internet Explorer 10 en nog veel meer.

Uw Resultaat:

Na het volgen van deze training kunt Windows 8.1 uitrollen, beheren, onderhouden en adequaat omgaan met problemen binnen een Windows 8.1 omgeving. Let op: dit examen is per 31 december 2016 niet meer te behalen.

Voorkennis:

U heeft praktische kennis van Windows Clients (Windows 7), installatie van besturingssystemen, basis netwerken, beveiligings concepten en Active Directory.

Duur van de cursus

23 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 389,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.