ICT Trainingen

Deploying Windows Devices and Enterprise Apps (exam 70-695)

Algemene informatie over de cursus

In deze MCSE training / cursus leert u de beste afwegingen te maken om de verschillende opties voor besturingssystemen en applicatie implementaties te kiezen. Nadat u weet hoe u de juiste keuzes kunt maken leert u hoe u deze keuze het beste kunt implementeren. Later in de training maakt u kennis met de implementatie van lite-touch en zero-touch deployment solution voor Windows apparaten en applicaties. Deze training is gebaseerd op het gebruik van Microsoft Deployment Toolkit (MDT) en System Center 2012 R2 Configuration Manager.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de verschillende life cycle modellen, MAP toolkit, application compatibility, images & PXE, DISM, MDT & LTI, ZTI & SCCM, activation models, Office 365 en nog veel meer.

Uw Resultaat:

Na het volgen van deze training kunt u de beste opties en mogelijkheden toepassen om op de beste manier Windows devices en enterprise apps ui te rollen.

Let op dit examen vervalt per 31 maart 2019.

Voorkennis:

U heeft de MCSA Windows 8 certificering behaald of vergelijkbare kennis.

Duur van de cursus

19 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 389,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.