Kronenburgh Business College

Klantmedewerker Bank en Verzekeringen - Wft Basis, Wft Schade (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Onlne)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als WFT gediplomeerd adviseur adviseer je klanten met betrekking tot financiële producten zoals: verzekeren van schade en / of consumptief krediet. De adviseur inventariseert de behoefte van de klanten en vertaalt dit naar een advies. De adviseur werkt binnen de kaders van de Wet Financieel Toezicht en is werkzaam bij een bank, een verzekeraar of een financieel intermediair.

Als Klantmedewerker werk je in de backoffice en bereid je het advies voor.

Dit is een tweejarige deeltijdopleiding. De opgevoerde kosten, aantal collegedagen, studietijd etc. zijn voor het eerste collegejaar. U kunt de opleiding ook in één jaar afronden.

Dit is een beroepsopleiding: vergelijkbaar met mbo4, maar dan zonder de modules Nederlands, Rekenen en Engels, zonder stage/BPV en zonder afstuderen. U ontvangt een instellingsdiploma.

Opleidingsinhoud

Het collegeprogramma

Dinsdags- WFT Basis;- WFT Schade Particulier;- WFT Schade Zakelijk of WFT Consumptief Krediet;- Persoonlijk Profileren (presenteren, onderhandelen, vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Donderdags- Lean Creatief.Optioneel (niet verplicht om te volgen / indien aangeboden; vooraf inschrijven)- Key Accountmanagement.

Opleidingsduur

72 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 33972

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.