Kronenburgh Business College

Projectmanagement (IPMA-D (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wanneer een klus gedaan moet worden buiten de reguliere werkzaamheden, vraagt dit een projectmatige aanpak. Of het nu gaat om het doorvoeren van veranderingen, het aanpassen of bouwen van systemen, een marktbenadering met een nieuwe dienst of een nieuw produkt; de kans op succes is het grootst met een projectmatige benadering van deze uitdaging. Heb je al wat ervaring met projectmatig werken of wil je je hierin verder bekwamen? Meld je dan aan!

De projectmanager geeft leiding, maar meestal zonder direct leidinggevende bevoegdheden. De organisatie is altijd in verandering. Resultaat behalen is hierdoor niet vanzelfsprekend. Invloed uit oefenen op andere partijen, zaken regelen en situaties naar zijn hand zetten, passende oplossingen bedenken voor knelpunten of problemen, initiatief nemen en beslissingen durven nemen, luisteren en samenwerken: dit is het werkveld van de projectleider die zijn doelen realiseert binnen tijd en budget.

Opleidingsinhoud

Het collegeprogramma

  • Klassikaal en/of online onderwijs (Blended Learning) en examentraining;- Geeft een vrijstelling in de opleiding Teamleider / Projectmanager MBO4;- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen;- Gemotiveerde medestudenten;- Docenten uit de praktijk;- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;- Aanvang en einde colleges buiten spits;- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;- Opgeleid bij Kronenburgh? Dan maakt je het verschil !

Opleidingsduur

4 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 630
Studiemateriaal: EUR 50

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.