NHA Thuisstudies

cursus Snel en Blijvend Afslanken

Algemene informatie over de cursus

Het perfecte figuur met de cursus Snel en Blijvend Afslanken

Wil je afslanken zonder het gevoel dat je aan het lijnen bent? Dat kan. De cursus Snel en Blijvend Afslanken leidt je stap voor stap naar de beste balans tussen voeding en beweging.

Wat is de oorzaak van overgewicht? Enkele mogelijke oorzaken zijn:

  • hormonale veranderingen;
  • de overgang;
  • langzame stofwisseling;
  • stoppen met roken;
  • verandering van leefpatroon.


Blijvend afvallen

'Wat je aan kilo's kwijtraakt tijdens een dieet, dat komt daarna toch weer terug?' Voedingseskundigen zijn kritisch: diëten sorteren meestal alleen op de korte termijn effect.

Bij de cursus Snel en Blijvend Afslanken raak je in de eerste weken overtollig gewicht kwijt. Effect op de korte termijn. Hoe houd je dat effect vast? Hoe verzeker je blijvend effect?

De cursus Snel en Blijvend Afslanken verzekert blijvend resultaat. Hoe? De cursus biedt inzicht in voeding, in leefpatronen en in oorzaken van overtollig gewicht. De cursus biedt meer dan alleen een dieet.

Houd lichaamsgewicht onder controle met de Beter-Af-Methode

De cursus Snel en Blijvend Afslanken biedt een stap-voor-stap-methode. Die methode heet de ‘Beter-Af-Methode’. Kenmerk van de methode: blijf je eigen lichaamsgewicht de baas.

Leer je eetpatroon aanpassen, controleer je leefpatroon en je krijgt je lichaamsgewicht onder controle.

Uiteraard maken recepten deel uit van het cursusmateriaal.

Diëten of een optimale balans vinden

Waar gaat het om bij diëten? Twee weken lang sapjes van slablaadjes herkauwen en jezelf uithongeren? Dat is niet de essentie van de cursus Snel en Blijvend Afslanken. Bij deze cursus leer je de optimale balans vinden tussen eetpatroon en leefwijze. Je lichaam in balans, je leven in balans. Zo werkt het.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Snel en Blijvend Afslanken

Een leven zonder lijnen

Samen met jouw cursusleidster werk je aan een stralend uiterlijk. Al snel merk je resultaat. De eerste kilo's ben je binnen 2 weken kwijt en je voelt je fitter. Na het volgen van de cursus afslanken weet jij je ideale lichaamsgewicht vast te houden. Voedingsdeskundigen zijn niet positief over de vele snelle dieetkuren en de vele "wonderbaarlijke" afslankproducten. Als er al resultaat wordt geboekt, dan is dat maar van korte duur. De verloren kilo's komen er weer snel aan. Daarmee is niemand geholpen. Bovendien zijn deze kuren vaak peperduur.

Afslanken heeft alleen zin wanneer dit verantwoord gebeurt; op een natuurlijke manier met een blijvend resultaat. Dat je met de Beter-Af-Methode al in 2 weken het eerste (blijvende) resultaat ziet, is natuurlijk meegenomen. Een heerlijk idee: nooit meer lijnen, geen dure kuren meer, maar gewoon lekker eten en gezond leven.

Gemakkelijk vol te houden

Jouw begeleidster Snel en Blijvend Afslanken geeft je per post of online persoonlijk advies. Zij hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Jouw begeleidster heeft haar beroepsgeheim, dus je bent ervan verzekerd dat alle gegevens uiterst discreet behandeld worden. Het is overigens absoluut niet verplicht om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Thuis, op je gemak, neem je de lessen door. Je leert hoe jij je leef- en eetpatroon kunt aanpassen om controle over jouw lichaamsgewicht te krijgen. Heb je tijdens het volgen van de cursus Snel en Blijvend Afslanken vragen, dan kun je daarmee altijd bij jouw cursusleidster terecht.

Met plezier zul jij de komende weken jouw cursus doornemen. De vele nuttige tips en heerlijke recepten maken de cursus leuk om te volgen. Onze methode is gemakkelijk vol te houden doordat je er maar weinig voor hoeft te laten. Je motivatie groeit van week tot week. Zeker als je weet dat het resultaat blijvend is.

Beter-Af-Methode

De methode wordt de "Beter-Af-Methode" genoemd, omdat je voor altijd de baas wordt over jouw eigen lichaamsgewicht en lichaamsomvang. Het gaat er beter af, het blijft er beter af, dus jij bent beter af. We krijgen dan ook veel enthousiaste reacties, zoals: "Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben!","een luxe manier van afslanken!" en "Het is prima vol te houden!" Het zou toch prachtig zijn als jij binnenkort ook zo'n reactie kunt geven?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

3 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf279,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.