NHA Thuisstudies

cursus Photoshop

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Volg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC

Grafische ontwerpen maken, composities creëren, afbeeldingen bewerken en animaties maken, al deze bewerkingen zijn mogelijk in Photoshop CC. Laat je creativiteit de vrije loop en leer alle ins en outs van dit artistieke programma met de cursus Photoshop!

Een afbeelding bijsnijden en voorzien van een logo voor een socialmediabericht of een foto retoucheren die je net hebt geschoten? Tijdens de cursus leer je al deze zaken én meer. Je legt een solide basis met de kennis die je opdoet tijdens de cursus Photoshop vanuit thuis.

Van het bewerken van kleuren tot het maken van GIF-bestanden

Het fotobewerkingsprogramma Photoshop bevat ontzettend veel toepassingen en functies. Tijdens de cursus ga je praktisch aan de slag met de vele mogelijkheden. Onderwerpen zoals het toepassen van filters en maskers, het bewerken van kleuren, het maken van GIF-bestanden en nog veel meer komen uitgebreid aan bod.

Met behulp van de vele voorbeelden wordt de theorie meteen vertaald naar de praktijk. Je leert de theorie dus meteen toepassen. Gedurende de Photoshop cursus word je stap voor stap wegwijs gemaakt in het programma. Je zult merken dat je steeds handiger wordt in het gebruik van alle technieken. Ook weet je steeds beter welke gereedschappen je moet gebruiken.



Jouw docent

Ik ben Collin, jouw docent voor deze cursus. Na ruim 25 jaar werkervaring in het bedrijfsleven op het gebied van grafische- en multimedia, ben ik sinds 2014 docent in de online en offline media. Bij deze cursus van NHA sta je er gelukkig niet alleen voor. Ik beantwoord je vragen en geef je graag advies tijdens de cursus.

Voor wie is de Photoshop cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren werken met Photoshop CC. Of je nu fotograaf, marketeer of freelancer bent, deze opleiding is een goede keuze als je creatief aan de slag wil met fotobewerking.

De opleiding Photoshop begint bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te kunnen starten. Je hebt enkel deze cursus, een laptop of computer en het Adobe programma Photoshop CC nodig om aan de slag te kunnen.

Na afronding van de cursus Photoshop kun je onder andere creatieve grafische ontwerpen maken en foto’s op professionele wijze bewerken.

Korting op Photoshop CC

Tijdens de cursus ga jij aan de slag met het programma Photoshop CC. Heb je dit programma nog niet? Via NHA sluit jij extra voordelig je Adobe abonnement af! Op vertoon van jouw inschrijfbewijs ontvang je als cursist 65% korting op het complete pakket van Adobe.

Ga je liever eerst met een gratis beeldbewerkingsprogramma aan de slag? Kies dan voor de cursus Gimp fotobewerking van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Photoshop

Tijdens de cursus Photoshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo ga je onder meer aan de slag met de onderstaande thema’s:

Gereedschappen

Om aan de slag te kunnen met Photoshop moet je natuurlijk overweg kunnen met de gereedschappen. Je maakt tijdens de cursus Photoshop kennis met de gereedschapskist en leert welke gereedschappen vaak worden gebruikt.

Selecties

In Photoshop krijg je regelmatig te maken met selecties. Je leert dan ook hoe je een gebied kunt afbakenen, welke selectietools er zijn, hoe je een snelle selectie maakt enzovoorts.

Maskers

Een gedeelte in een afbeelding afdekken en beschermen, doe je met behulp van maskers. Je gaat onder andere aan de slag met laagmaskers, snelmaskers, knipmaskers en vectormaskers.

Filters

Fotoprojecten op een creatieve manier bewerken kan met behulp van filters, kleuraanpassingen enzovoorts. Ook het opslaan van afbeeldingen kan op diverse manieren. Al deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens de cursus Photoshop.

Laat je creativiteit de vrije loop

Daarnaast passeren onderwerpen zoals het maken van GIF-bestanden, illustraties maken, werken met lagen, advertenties voor web en drukwerk, hulpmiddelen en persoonlijke instellingen in Photoshop CC de revue tijdens de Photoshop cursus.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur opleiding Photoshop

Voor de opleiding Photoshop staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf299,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.