NHA Thuisstudies

cursus Business English

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Cursus Zakelijk Engels voor op het werk
Vloeiend communiceren in zakelijk Engels? Je leert het met de cursus Business English! De taal op een zakelijke wijze leren spreken, schrijven, luisteren en lezen? De cursus Business English helpt je snel op weg. Werk jij regelmatig met partners of klanten in het buitenland of heb jij ambities om bij een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Met Zakelijk Engels leer je veel voorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en de toepassingen hiervan, waardoor je meteen met de opgedane kennis aan de slag kan in de praktijk.


Verbeter jouw Engelse taalvaardigheid


Wil jij jouw kennis op het gebied van zakelijk Engels vergroten? Dan is de cursus Business English echt iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op onderwerpen waar jij in het bedrijfsleven en in samenwerking met Engels sprekende zakenpartners te maken hebt en of gaat krijgen.
Dit zijn onderwerpen zoals: a proposal, presenting at meetings, internal communications, expanding abroad enzovoort. Alle belangrijke onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle samenwerking met Engels sprekende zakenpartners komen tijdens de cursus Business English aan bod.

Vergroot je baankansen met de cursus Business English

De cursus Business English is perfect om te volgen wanneer je kennis van de Engelse taal nodig hebt voor je werk/carrière. Engels is een wereldtaal, en kennis van het Engels is voor veel functies dan ook een belangrijke aanvulling op je CV. Zo zul je in veel functies situaties tegenkomen waarin je te maken krijgt met internationale klanten en/of collega’s.

Door het volgen van deze cursus vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. Naast veel algemene vaardigheden en situaties die in deze cursus Business English aan bod komen, is er ook specifieke aandacht voor werkgerelateerde zaken zoals het schrijven van brieven, het voeren van telefoongesprekken, het maken van afspraken, en niet geheel onbelangrijk: social talk.


Voor wie is de cursus Zakelijk Engels geschikt?


De cursus Business English is geschikt voor iedereen die zijn bestaande kennis van het Engels verder wil uitbreiden en zich wil richten op het zakelijke gebruik van de Engelse taal. Hierdoor is de cursus Zakelijk Engels geschikt voor een groot aantal verschillende bedrijfsmedewerkers, van assistenten en managers tot directeuren en ZPP’ers.


Samenwerking NHA en


Cambridge University Press

De cursus Business English is opgebouwd op basis van het originele studiemateriaal van Cambridge en NHA. Na afloop van de cursus kun jij een wereldwijd erkend Cambridge certificaat halen door deel te nemen aan de Cambridge Linguaskill Business toets.
Het certificaat wordt internationaal erkend door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Hierdoor worden jouw kansen op een baan vanwege wereldwijde erkenning aanzienlijk vergroot. Zet nú de volgende stap in jouw carrière met de cursus Zakelijk Engels van NHA!


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Business English
De cursus Business English bestaat uit een aantal hoofdonderwerpen, namelijk:

  • Management;
  • Competitive advantage;
  • Advertising and sales;
  • Finance;
  • The work environment;
  • Corporate relationships;
  • Exam skills and practice.

De hoofdonderwerpen komen aan bod in verschillende lessen die jou alles leren op het gebied van zakelijk Engels. Na het volgen van de lessen beschik jij over alle benodigde kennis om op zakelijk gebied op professionele wijze te communiceren.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur Business English
Business English kun je al leren in 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf539,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Verbeter je zakelijk Engels,Taal leren in je eigen tempo

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.