Kronenburgh Business College

Ondernemer Creative Business (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Online)

Particuliere opleiding
C12099300
29 dag
mbo niveau 4
€ 29.949,00

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze beroepsopleiding te volgen, investeer je flink in jezelf. Je gaat op basis van je vakmanschap nu werken aan je ondernemersvaardigheden. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Ondernemer Creative Business KBC4 van het Kronenburgh Business College.

De Ondernemer Creative Business (Midden en Kleinbedrijf MKB) is in staat om zelfstandig te denken en te werken om de onderneming te starten en te runnen op zijn eigen vakgebied. Hij is gedreven om de onderneming tot een succes te maken: hij denkt een aantal stappen vooruit, is bereid een stap harder te zetten, durft risico's te nemen en neemt ook verantwoordelijkheid voor zijn eigen beslissingen. Hij is bereid om te vallen en weer op te staan. Hij is daarnaast sociaal vaardig en kan zich inleven in anderen. Hij weet hoe hij zijn vakmanschap als meerwaarde in kan zetten binnen zijn eigen ondernemerschap. Voor zijn onderneming denkt hij commercieel, creatief en innovatief: ziet kansen en durft deze te nemen.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Dinsdags- Marketing Campaign;- Sales Technique;- Basis Kostencalculaties (optionele module);- Investigating Customer Services;- Innovation Management;- Persoonlijk Profileren (presenteren, onderhandelen, vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Donderdags- International Business;- Branding;- Lean Creatief.Optionele moduleJe kunt optioneel deelnemen aan een extra module (indien de module wordt aangeboden). Voor deelname is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Opleidingsduur

29 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 27024

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.