NHA Thuisstudies

opleiding Hotelmanagement

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Zit gastvrijheid in jouw DNA?
Volg de opleiding Hotelmanagement en leer over het reilen en zeilen binnen een hotel!


Zit gastvrijheid in jouw DNA? En staan kwaliteit en comfort voor jou centraal? Dan is een carrière als hotelmanager iets voor jou! Met deze veelzijdige baan ben jij van alle markten thuis. Leer alles over het reilen en zeilen binnen een hotel en zet die eerste stap naar een carrière in de hotelbranche. Volg de opleiding Hotelmanagement!

Als hotelmanager heb jij een dynamische baan. Van financiële aspecten tot het garanderen van topservice. Jij houdt je bezig met alles wat er voor en achter de schermen van een hotel gebeurt. Met de opleiding Hotelmanagement kun jij zelfs aan de slag in het buitenland.

De wereld aan je voeten

Ben je klantgericht en wil je aan de slag in de hotel- of evenementensector? Dan is de opleiding Hotelmanagement iets voor jou!

De opleiding is laagdrempelig en begint bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke voorkennis van de hotelbranche nodig om te starten. Wel moet je voor deze opleiding beschikken over basiskennis van de Engelse taal en is het van belang dat je Engels kunt lezen.

Met een opleiding Hotelmanagement ligt de wereld voor je open. Jaag jij een internationale carrière achterna? of manage jij liever je eigen hotel? In binnen- of buitenland, met hotelmanagement kun jij alle kanten op!

Hotelmanagement; opleiding in topservice!

Als hotelmanager zorg je ervoor dat jouw gasten een aangenaam verblijf hebben. Jij moet je daarom goed kunnen verplaatsen in jouw gasten. Je regelt dat het hotel goed onderhouden is, dat de receptie bemand is, de vragen van gasten beantwoord worden en dat er een goede planning gemaakt wordt op basis van inkomende reserveringen. In deze opleiding leer jij hoe je dat doet.

Daarnaast is effectief management essentieel in de hotelbranche. Tijdens de opleiding Hotelmanagement leer je hoe je personeel instrueert en motiveert en hoe je gebruik maakt van hun talenten bij het indelen van werkzaamheden. Je leert hoe je helder communiceert en de teamspirit bevordert.

De kwaliteit van het hotel waarborgen staat voor jou centraal. In een goed onderhouden hotel waar medewerkers kennis van zaken hebben en zich dienstverlenend opstellen zodat gasten een fijn vakantiegevoel krijgen, komen ze graag nog een keer terug. Kortom, in de opleiding Hotelmanagement leer jij alles over leiding geven, in en rondom het hotel.

Bereid je voor op een succesvolle carrière in de hotelbranche. Start vandaag nog met de opleiding Hotelmanagement!


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Hotelmanagement

In de opleiding Hotelmanagement komen verschillende onderwerpen aan bod. Je leert meer over;

  • Classificatie Systeem Hotels;
  • organisatie van een hotel;
  • food and beverage;
  • room divisions;
  • front office en guest relations;
  • personeelszaken;
  • sales en marketing;
  • financiën;
  • verandermanagement en kwaliteitsmanagement.

Na de opleiding Hotelmanagement liggen de carrièrekansen voor het oprapen. Start jij in de toerismebranche in het buitenland, of is het jouw droom om manager te worden van een vijfsterrenhotel? Met jouw kennis van hotelmanagement kun je alle kanten op. Dus start vandaag nog!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

De opleiding Hotelmanagement duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf459,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.