NHA Thuisstudies

cursus Windows 11

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Start de cursus Windows 11 en haal meer uit je pc

De kans is groot dat je een computer hebt met Windows. Dit is namelijk het meestgebruikte besturingssysteem. Windows is een ontzettend uitgebreid besturingssysteem waar je heel veel mee kunt. Wil jij je kennis vergroten over Windows 11, de nieuwste versie van dit populaire besturingssysteem? Vind de weg als geen ander en leer Windows 11 kennen met deze uitgebreide cursus Windows 11.

Je legt een uitstekende basis waar je zowel op je werk als thuis ontzettend veel aan hebt. Heb jij een pc met Windows 11, maar loop je regelmatig tegen problemen aan? Kan jij bepaalde functies of instellingen maar niet vinden? Of heb je het idee dat je Windows 11 niet optimaal benut? Dan zit je met deze cursus helemaal goed!

Basisvaardigheden onder de knie krijgen

Deze cursus Windows 11 is een heldere en toegankelijke introductie in het gebruik van het besturingssysteem Windows.

De cursus Windows 11 begint bij de absolute basis. Geen zorgen dus als je helemaal niets van dit besturingssysteem af weet. Ben je wel al een klein beetje bekend met Windows 11? Dan ontdek je misschien toch nog wel zaken waar je geen weet van had! Windows is een systeem waar iedereen mee kan werken, maar tevens vol geheimen zit.

Na het volgen van deze uitgebreide cursus weet jij je weg te vinden. Je gaat leren hoe je je computer gebruikt voor talloze mogelijkheden. Een brief tikken in Word is voor jou straks geen enkel probleem. Maar ook berekeningen maken, foto’s opslaan, e-mails versturen en internetten kun jij geheel zelfstandig. Er zal een wereld voor je open gaan wanneer je al deze mogelijkheden onder de knie hebt.

Alles wat je leert tijdens deze cursus Windows 11 kun je in het dagelijkse leven toepassen. Dat maakt deze cursus zo geschikt voor iedereen die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van computergebruik.

Veel handige oefeningen in deze cursus Windows 11

Je gaat ontzettend veel leren over Windows 11. Alle lessen zijn overzichtelijk weergegeven en gemakkelijk te volgen. Wat je niveau op computergebied ook is, deze cursus Windows 11 helpt je verder.

Stap voor stap neemt de cursus je mee en leidt je naar de plek waar je moet zijn. Kom je er niet helemaal uit? Je kunt tijdens de cursus Windows 11 altijd je docent om raad vragen.

Je gaat veel oefenen met verschillende opdrachten. Daarnaast krijg je ook wat theoretische achtergrond kennis, maar het accent van deze cursus ligt op de praktijk. Door het vele oefenen tijdens de lessen krijg je de nieuwe vaardigheden snel onder de knie.

Leer veilig je computer te gebruiken

Behalve dat je dagelijkse vaardigheden gaat leren zoals internetten en foto’s opslaan, ga je ook een aantal belangrijke technische handelingen leren. Niet schrikken, dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet. Met de hulp van onze cursus Windows 11 gaat je dat gemakkelijk lukken.

Wanneer je op de hoogte bent van een aantal technische handelingen, dan kun jij je altijd veilig bewegen op je computer. Je kunt je pc onderhouden en je gegevens op de juiste manier beveiligen. Geen zorgen dus over onveilig gebruik van de computer. En dat maakt deze cursus Windows 11 helemaal compleet!

Geen Windows 11, maar Windows 10 op je pc?

Heb jij Windows 10 op je computer? Maar wil je toch deze Windows cursus graag volgen? Dat is gewoon mogelijk! Je kunt je Windows 10 gratis upgraden naar Windows 11. Dit is ook aan te raden, want Windows 11 is beter beveiligd en kent allerlei handige functionaliteiten die Windows 10 niet kent.

In de cursus Windows 11 staat precies uitgelegd hoe je Windows 10 kunt upgraden naar Windows 11. Mocht je dus niet over de juiste Windows versie beschikken, dan word je stap voor stap uitgelegd hoe je aan Windows 11 komt. En daarna kun je meteen verder met de cursus.

Ideaal voor beginners

Heb je geen of weinig kennis van computers? Dan is deze Windows 11 cursus een slimme keuze. Leg een goede basis en je zit voortaan vol vertrouwen achter je pc.

Heb je de smaak te pakken? Je kunt daarna nog tal van andere cursussen volgen, bijvoorbeeld de cursus Office, Excel of Word.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Windows

Windows is een zogenaamd grafisch besturingsprogramma. Met Windows bestuur je je computer zeer eenvoudig met behulp van je muis. Alle mogelijkheden zijn op het scherm in de vorm van gemakkelijke menu's en pictogrammen (kleine afbeeldingen) te vinden. In deze praktische cursus leer je om te gaan met de vele mogelijkheden van het besturingsprogramma.

Je leert hoe je de computer kunt gebruiken voor een groot aantal dagelijkse dingen: brieven tikken, berekeningen maken en gegevens bijhouden. Ook technische handelingen voor het onderhouden van je machine en het veiligstellen van gegevens komen aan bod. Natuurlijk besteden we in deze cursus ook aandacht aan moderne communicatie als e-mail en het internet. Al de eerste les breng je achter je computer door.

Daarnaast zul je ook wat theoretische achtergronden leren. De cursus Windows blijft echter vooral een praktische cursus. Nadat je het werken met Windows onder de knie hebt kun je gaan werken met de vele toepassingspakketten, waaronder Office.

Windows & Office

Van alle pakketten onder Windows wordt Office het meest gebruikt. Als je Office beheerst, heb je bij veel werkgevers een streepje voor. De mogelijkheden van dit pakket zijn erg uitgebreid. Uiteraard heeft NHA ook voor dit pakket een speciale cursus ontwikkeld.

De cursus Office is een perfecte aanvulling op Windows. In deze cursus leer je tekstverwerken (Word), rekenen met een Spreadsheet (Excel), gegevensbeheer (Access), de elektronische agenda (Outlook) en presenteren (PowerPoint). De cursussen Windows en Office vullen elkaar perfect aan.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

Voor de cursus Windows staat een studieduur van 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Voor Windows 11,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.