NHA Thuisstudies

cursus Italiaans voor Gevorderden

Algemene informatie over de cursus

Ontdek de Italiaanse taal en cultuur met de cursus Italiaans



Ben jij ook verliefd op Italië? Ga je er graag op vakantie of wil je misschien zelfs emigreren naar dit schitterende land? Dan is Italiaans leren een goed idee! In deze cursus Italiaans komen vrijwel alle aspecten van deze prachtige en levendige taal aan bod. Zo leer je de taal snel en goed spreken en begrijpen!

Kies je niveau: voor beginners of gevorderden
Leer al in 12 maanden Italiaans
Met gratis Taal-app

Italiaans leren vergroot jouw wereld. Je leert nieuwe mensen kennen die je anders misschien nooit had ontmoet. Handig voor op vakantie, maar ook voor bijvoorbeeld je werk. Met de cursus Italiaans ontdek jij stap voor stap deze prachtige taal!

Italiaans leren; makkelijker dan je denkt!

Italiaans leren lijkt misschien moeilijk. De taal lijkt weinig op ons Nederlands en bovendien houden de Italianen er een flink spreektempo op na. Toch is Italiaans leren makkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb jij het Italiaans snel onder de knie.

Daarnaast kun je in de cursus Italiaans kiezen voor begeleiding van een vakdocent. Deze beheerst de Italiaanse taal perfect en zal jouw huiswerk vakkundig nakijken en beoordelen. De docent staat jou bij tijdens je cursus. Italiaans leren vanuit huis was nog nooit zo makkelijk. Zo werk je snel naar een vloeiende beheersing van de Italiaanse taal.

Benieuwd of deze cursus Italiaans iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles.
De eerste stap naar Italiaans leren heb jij al gezet!

Ga praktisch aan de slag met Italiaans


De cursus Italiaans is praktisch ingestoken. Lastige grammatica komt alleen aan bod wanneer het echt nodig is. Op die manier kun je nog sneller Italiaans leren spreken. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid.

De cursus is verrijkt met interactieve woordentrainingen, video’s en geluidsfragmenten waardoor jij de taal nog sneller onder de knie hebt. Met de cursus Italiaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na de eerste lessen kom je veel verder dan ‘grazie’, ‘buongiorno’ en ‘gelati’.



"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"

Arno Weijers (75) volgt de cursus Italiaans:
"Deze foto is gemaakt bij het Lago di Toval. Ik volg de cursus Italiaans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen.

Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Italiaans volg ik ook nog de cursus Frans voor Gevorderden."

Verbeter je CV met een cursus Italiaans

Wil je moeiteloos communiceren met je Italiaanse business partner of een nieuwe markt aanboren in Italië? De cursus Italiaans is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Italiaanse taal nodig hebt voor je werk. Italiaans leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.

Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Het volgen van deze cursus vergroot jouw algemene inzetbaarheid en verbetert jouw sociale vaardigheden.

Cursus Italiaans: fris je kennis op

Wil jij Italiaans leren zodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunt voeren in het Italiaans? Of spreek je de taal, maar wil je jouw kennis grondig opfrissen? Na de cursus Italiaans kun je met recht zeggen: parlo italiano (ik spreek Italiaans). Schrijf je nu in en ga direct aan de slag!


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma cursus Italiaans

Cursus Italiaans voor Beginners

Tijdens de cursus Italiaans leren voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Italiaanse uitspraak;
  • begroeten;
  • naar iemand informeren;
  • grammatica;
  • de weg vragen / tijdsaanduidingen;
  • in de keuken;
  • begrippen.


Cursus Italiaans voor Gevorderden

Heb je Italiaans voor Beginners afgerond of is je basiskennis Italiaans al van behoorlijk niveau? Dan kun je bij NHA jouw kennis van het Italiaans verder ontwikkelen. Met de cursus Italiaans voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Een ander doel is het vergroten van je woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem is.

Tijdens de cursus Italiaans voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • recepten;
  • werkwoorden en voornaamwoorden;
  • diverse tijdsvormen;
  • in het restaurant;
  • hoofd- en bijzinnen;
  • op vakantie;
  • in de tuin.


Italiaans leren voor beginners + gevorderden = combi

De voordelige combicursus Italiaans combineert de onderwerpen van de cursus voor beginners met de onderwerpen uit de cursus voor gevorderden. Door de overlapping van de onderwerpen is de totale cursusduur maar vijftien maanden en kun je dus extra snel Italiaans leren spreken. Je spaart zo een heel bedrag uit, terwijl je meer hebt geleerd.

Start jij vandaag nog met de cursus Italiaans? Ook jij kunt binnen enkele maanden Italiaans leren spreken.

Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen

Aan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Italiaanse taal. Daarnaast bevat een deel van de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Hiermee leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

Cursus Italiaans voor Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Cursus Italiaans voor Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Cursus Italiaans voor Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.