NHA Thuisstudies

cursus Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Algemene informatie over de cursus

Een taal met rijke historie: volg de cursus Nieuwgrieks



Tijdens je vakantie op Kreta, Kos of een van de andere Griekse eilanden de vriendelijke bevolking aanspreken in hun eigen taal? Dat kan als je de cursus Grieks van NHA volgt. Deze taalcursus geeft jou een uitstekende basis!

De Griekse taal heeft een lange en rijke geschiedenis. Het Griekse alfabet, zo anders dan ons eigen alfabet, lijkt ingewikkeld en schrikt je wellicht af. Toch is de uitgebreide taalcursus Grieks niet zo moeilijk als je denkt. De leermethode van de cursus Grieks maakt je snel vertrouwd met de Griekse letters.

Zelf Grieks leren spreken

Wanneer je het Griekse alfabet beheerst, leer je de eerste woorden schrijven. De volgende stap, het voeren van gesprekken in het Grieks, is dan snel gemaakt. Je oefent op de juiste uitspraak en je vergroot snel je woordenschat. Dat is de beste manier om Grieks te leren. Met de interactieve woordentrainingen in deze cursus Grieks gaat dat nog gemakkelijker.

Voor je het weet, kun je een praatje maken met de Griekse ober, de krant lezen en een eenvoudige brief in het Grieks schrijven.

Verdiep je in de Griekse omgangstaal

In de cursus Grieks leer je de Griekse omgangstaal. Dit is de variant van het Grieks die het grootste deel van de Griekse bevolking spreekt en schrijft. Daarmee kun je dus in het hele land prima uit de voeten.

Volg een cursus Grieks voor je werk!

De cursus Grieks is een goede keuze wanneer Griekenland je favoriete reisbestemming is. Maar ook als je beroepsmatig met Griekse bedrijven te maken krijgt en je daardoor kennis van de Griekse taal nodig hebt, is de cursus Grieks erg geschikt.

Grieks leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma cursus Grieks (Nieuwgrieks)

Grieks voor beginners

Tijdens de cursus Grieks voor beginners komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • het Griekse alfabet;
  • begroeten;
  • grammatica;
  • eten en drinken;
  • in de winkel.


Grieks (Nieuwgrieks) voor gevorderden

Je hebt de cursus Grieks voor beginners afgerond of jouw basiskennis Grieks is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Grieks voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Grieks voor gevorderden komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • in het hotel;
  • in de winkel;
  • grammatica;
  • het openbaar vervoer;
  • Athene;
  • het dorp;
  • de kerk.


Grieks (Nieuwgrieks) Beginners + gevorderden: combi

Als je je meteen inschrijft voor de cursus “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.

Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.

Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur cursus Grieks (Nieuwgrieks)

Cursus Grieks (Nieuwgrieks) voor Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Cursus Grieks (Nieuwgrieks) voor Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Cursus Grieks (Nieuwgrieks) voor Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.