ICTtrainingen.nl

Icttrainingen.nl is een opleidings- en kennisdelingsplatform voor én door de ICT professional. Het platform is zowel voor startende als ervaren IT'ers. Wij bieden, in tegenstelling tot andere aanbieders, niet alleen ICT trainingen aan. We faciliteren ook een online platform waar IT'ers onderling kennis kunnen delen. Dit doen we via ons innovatieve leerconcept: Social learning.

IT'ers kunnen elkaar tijdens en na een training helpen via het platform. Binnen deze kennis community zijn expertpartners van icttrainingen.nl actief om vragen van cursisten te beantwoorden. Natuurlijk bepaalt u zelf of en in welke mate u participeert.

Icttrainingen.nl is de toekomst van een leven lang leren. Een toekomst waarin het gewoon is om continu kennis te vergaren en te delen binnen uw branche / beroepsgroep. Alle deelnemers aan het platform worden namelijk beter van deze kennisdeling. De kracht van (online) samenwerken en kennis delen ziet u bijvoorbeeld terug in grote succesvolle opensource producten als Joomla, Linux etc.

Social learning

Icttrainingen.nl heeft als doel om deze vorm van leren, samenwerken en kennisdelen te promoten en groot te maken in Nederland. Social learning is een innovatie combinatie van online E-learning trainingen en de samenwerkingsmogelijkheden van Web2.0. Bekijk ons opleidingenaanbod en neem vandaag nog deel aan deze nieuwe vorm van leren. Dan zorgen we er gezamenlijk voor dat de Nederlandse ICT'er tot de internationale top blijft behoren.

Online hoogwaardige e-learning trainingen

U volgt uw training volledig online. Onze online e-learning trainingen zijn volledig self-supporting en zeer interactief. Trainingen bevatten bijvoorbeeld didactische spellen, oefenexamens, interactieve films en online toegang tot servers om uw kennis in de praktijk te testen.

En omdat u alleen een computer met een internetverbinding nodig heeft kunt u zelf bepalen waar en wanneer het u uitkomt om een training te volgen. Direct in uw eigen werkomgeving of vanuit huis. En omdat u meerdere maanden de tijd heeft om een training af te ronden, kunt u het altijd inplannen in uw drukke agenda.

Adresgegevens

ICTtrainingen.nl geeft o.a. opleidingen in:
  • Heel Nederland

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ICTtrainingen.nl' of maak gebruik van onderstaande gegevens: