Assistent uitvoerder Cursussen & Trainingen

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 872,- tot € 1116
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Assistent uitvoerder

Assistent uitvoerder

Een assistent uitvoerder werkt op een bouwplaats waar hij, samen met de uitvoerder, leiding en instructies geeft aan de medewerkers van projecten in de grond-, water- en wegenbouw. Een belangrijke taak van de assistent uitvoerder is om planningen te maken en deze in de gaten te houden. Komt de planning in gevaar dan is het belangrijk om op tijd een oplossing te bieden. Een assistent uitvoerder houdt zich ook bezig met kosten, logistiek, veiligheid en hij houdt de projectadministratie bij.
Bij kleine projecten kan een assistent uitvoerder ook optreden als uitvoerder. De dag zal dan vooral in het teken staan van leiding geven aan het eigen personeel en gesprekken voeren met onderaannemers. Natuurlijk houdt een uitvoerder ook altijd de kwaliteit en uitvoering van het werk in de gaten. Als assistent uitvoerder heb je een verantwoordelijke baan. Vaak groeit de assistent uitvoerder door naar de functie van (hoofd)uitvoerder.
Assistent Uitvoerder
Assistent uitvoerder controleert materialen

Inhoud

Naast het volgen van een algemene cursus of opleiding in de richting van Bouwkunde, kun je ook cursussen volgen die je helpen om beter te worden in de functie van (assistent) uitvoerder. Denk daarbij aan cursussen over bouwprojectmanagement of bouwrecht.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bouwprojectmanagement (Thuisstudie) LOI 872,-
  Thuisstudie
HBO Bouwprojectmanagement (Thuisstudie) LOI 1116,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.