Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Je bent de schakel tussen kwaliteitsdienst en productie. Vanuit de kwaliteitsdienst zorg je voor de voorbereiding en uitvoering van audits, het uitvoeren van controles, het actualiseren van kwaliteitshandboeken en instructies. Je bent het aanspreekpunt voor de productie en draagt bij aan de kwaliteitsverbetering binnen de organisatie.Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen.
Opleidingsinhoud
- Kwaliteitscontroles uitvoeren van grondstoffen tot eindproducten
- Kwaliteitssystemen onderhouden en verbeteren
- Inspecties en audits voorbereiden en uitvoeren
- Uitvoering geven aan klachtenbeheer
- Onderzoek doen naar het continu verbeteren van de organisatie waar je werkt
Duur
De opleiding duurt 3 jaar. Studenten met werkervaring en/of de juiste vooropleiding
kunnen de opleiding gemiddeld in 1,5 jaar afronden.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Om te kunnen starten met deze opleiding is een relevante afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 nodig. Voor aan¬vang van de opleiding doet je een intaketest. Deze test geeft inzicht in jouw cognitieve capaciteiten en enkele persoonlijkheidstrekken, in relatie tot leren. De uitslag wordt gebruikt voor studieadvies en voor jouw begeleiding in de opleiding. Kijk voor meer informatie over aanname en intake op http://www.svo.nl/studenten.Kosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 624,-Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties (maximaal) € 376,-.
*wijzigingen voorbehouden