Master Human Resources Management (HRM) , specialisatie Coaching

studiegids

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Persoonlijke ontwikkeling wordt steeds belangrijker voor uw medewerkers. Medewerkers willen de kans hebben om door te groeien en zich te ontwikkelen. Voor de HRM-afdeling is het essentieel om mensen op de juiste wijze te coachen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Deze Master biedt u de kans om u te specialiseren in coaching vanuit een HR-achtergrond. De opleiding is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door topdocenten en zeer ervaren professionals uit de HR-praktijk.

  • Masterclass Strategisch HRM 6 EC
  • Masterclass Motiveren en Belonen 6 EC
  • Masterclass Performancemanagement 6 EC
  • Masterclass Arbeidsrecht 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC
  • Masterclass Coaching 6 EC
  • Masterclass Verandermanagement 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC

Afstuderen 13 EC

Praktijkgericht onderzoek

onderwijsinstelling heeft gekozen voor een onderzoeksaanpak die aansluit bij u als werkende professional. Onderzoek start bij een knelpunt of vraagstuk van uw organisatie én bij uw nieuwsgierigheid. Als het onderzoek bijdraagt aan het resultaat van uw organisatie en tegelijkertijd een wezenlijk onderdeel vormt van uw Masteropleiding en het afstuderen, heeft onderwijsinstelling bereikt waar het om gaat. U krijgt bij het doen van uw onderzoek voldoende ondersteuning en richting en vooral ook inspiratie om uw onderwerp te kiezen.
Veel lectoren of docenten van de Masteropleiding zijn bezig met eigen onderzoek bij organisaties. Als student kunt u hier op verschillende manieren bij aansluiten met uw eindscriptie. U kunt uw afstudeeronderzoek laten aansluiten bij een onderzoeksthema vanuit uw eigen organisatie of netwerk, of vanuit een organisatie die is aangesloten bij het betreffende onderzoeksthema.

Getuigschrift

U sluit uw Masteropleiding af met het officiële NVAO-geaccrediteerde getuigschrift 'Master Human Resources Management' van onderwijsinstelling University of Applied Sciences, met een aantekening van uw specialisatie Coaching. U heeft dan het recht de internationaal erkende graad MHRM te voeren.

Vooropleiding

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

13900 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Crohocode: 70159

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen