HBO Associate degree Officemanagement

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Goede en professionele office­managers zijn onmisbaar voor succesvolle organisaties. Ze staan centraal in het bedrijf en kennis van diverse onderdelen moet aanwezig zijn. In deze erkende Associate degree wordt u opgeleid tot professionele en efficiënte officemanager. U gaat op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer support, organisatie­gedrag en zakelijke communicatie. Dit erkende HBO-programma wordt u aangeboden door Hogeschool Schoevers. Heeft u een veelzijdige en leidinggevende functie op het interessante gebied van office­manage­ment of heeft u de ambitie voor een functie in deze richting? Dan is deze HBO Associate degree Officemanagement zeer passend voor u.

Fase 1
  • Vaardigheden managementsupport [ME]8 EC
  • Business English [SE]8 EC
  • Zakelijk Nederlands [SE]8 EC
  • Bedrijfscommunicatie [MO]8 EC
  • Organisatie en management [SE]8 EC
  • Organisatiegedrag [MO]8 EC
  • Praktijkprogramma [PF]6 EC
  • Eindopdracht [PF]6 EC

Fase 2
  • Management en leidinggeven [MO]8 EC
  • Projectmanagement [MO]8 EC
  • Bedrijfskundig supportmanagement [MO]8 EC
  • Effectief communiceren en beïnvloeden [ME]8 EC
  • Business English II [SE]/[ME]8 EC
  • Eventmanagement [MO]8 EC
  • Praktijkprogramma [PF]6 EC

Afstuderen 6 EC

Afstuderen

(2 bijeenkomsten van 3 uur)
U rondt de opleiding af met een eindscriptie voor de Associate degree. Ter voorbereiding hierop woont u in uw afstudeer­fase bijeenkomsten bij. Hierin krijgt u uitleg over hoe u onderzoek uitvoert en een scriptie schrijft. U wordt begeleid door een specialist. Deze begeleidt u tijdens het gehele traject en zal u ondersteunen tijdens uw afstudeertraject. Zo zult u tot een optimaal resultaat komen.

HBO Associate degree

Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Deze HBO-programma’s zijn naast HBO Bachelor en HBO Master formele opleidingen vanuit de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). De Ad-programma’s zijn korter en bieden een mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Associate degree kunt u weer verder studeren naar HBO Bachelor.

Hogeschool Schoevers

Deze opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner Hogeschool Schoevers. Schoevers heeft al jaren zeer grote expertise op het gebied van officemanagement. U studeert af met het officiële getuigschrift ’HBO Associate degree Officemanagement’ vanuit Hogeschool Schoevers.

Getuigschrift

Deze opleiding wordt verzorgd door Hogeschool Schoevers. U behaalt met deze opleiding een erkend diploma. U ontvangt namelijk het officiële getuigschrift ‘HBO Associate degree Office­management’ van Hogeschool Schoevers. Het programma is officieel geaccrediteerd door de NVAO. Dit garandeert u dat de opleiding ­voldoet aan alle kwaliteits­eisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is. Hogeschool Schoevers is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek).

Vooropleiding

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

6990 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Crohocode: 80007

Uw examens bestaan uit schriftelijke examens [SE], moduleopdrachten [MO], mondelinge ­examens [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het programma ziet u hoe u ieder onderdeel afrondt. Uiteraard houden wij u hierover op de hoogte tijdens uw opleid...

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen