Master Management van Cultuur en Verandering (MCC), specialisatie Onderwijsmanagement

studiegids

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wilt u zich verdiepen in strategische veranderingskunde en organisatieontwikkelingsvraagstukken? Wilt u deze vraagstukken analyseren in de specifieke context van het onderwijs, om er vervolgens een oplossing voor te vinden? Deze Master Management, Cultuur en Verandering biedt u de juiste diepgaande kennis van organisatiegedrag, -cultuur en -dynamiek. De praktijkgerichte aanpak van onderwijsinstelling University of Applied Sciences levert direct toepasbaar resultaat op in uw eigen werkomgeving. Het programma is speciaal opgezet voor werkenden en is zo ontwikkeld en georganiseerd dat het prima te combineren valt met een drukke baan.

  • Masterclass Strategisch Management 6 EC
  • Masterclass Organisatie en Cultuur 6 EC
  • Masterclass Organisatiepsychologie 6 EC
  • Masterclass Toegepaste Organisatiekunde 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC
  • Masterclass Onderwijsmanagement 6 EC
  • Masterclass Verandermanagement 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC

Afstuderen 13 EC

Wij bieden u een uniek ontwikkelingsprogramma. Hiermee ontwikkelt u uw persoonlijke en professionele kwaliteiten tot op Masterniveau. Zo wakkert u met een onderzoekende houding uw natuurlijke nieuwsgierigheid aan en laat u het onderzoeksproces soepeler verlopen door uw kennis van methodologie. Ook meet u zich een reflecterend helikopterperspectief aan, dat u in staat stelt onderzoeksresultaten van hoog niveau af te leveren. U zult uw leven lang voordeel ondervinden van deze ontwikkeling. Bovendien bereidt u zich tijdens het programma uitstekend voor op de integrale opdracht in de 1e fase en op uw eindscriptie.

Praktijkgericht onderzoek

onderwijsinstelling heeft gekozen voor een onderzoeksaanpak die aansluit bij u als werkende professional. Onderzoek start bij een knelpunt of vraagstuk van uw organisatie én bij uw nieuwsgierigheid. Als het onderzoek bijdraagt aan het resultaat van uw organisatie en tegelijkertijd een wezenlijk onderdeel vormt van uw Masteropleiding en het afstuderen heeft onderwijsinstelling bereikt waar het om gaat. U krijgt bij het doen van uw onderzoek voldoende ondersteuning en richting en vooral ook inspiratie om uw onderwerp te kiezen.

Getuigschrift

U sluit uw Masteropleiding af met het officiële getuigschrift 'Master Management, Cultuur en Verandering', met als specialisatie Onderwijsmanagement van onderwijsinstelling University of Applied Sciences. Met dit gewaardeerde getuigschrift heeft u tevens het recht de internationaal erkende graad MCC achter uw naam te voeren.

Vooropleiding

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

13900 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Crohocode: 70089

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen