HBO-bachelor Management

HBO-opleiding
XOI035
4 jaar
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-bachelor Management Vernieuwd! Bachelor of Business Administration (B BA)

In het zakenleven anno nu staat één begrip centraal: snelheid. De internationale, digitale 24-uurseconomie dwingt bedrijven op topsnelheid te opereren. Belangrijke beslissingen moeten in minuten worden genomen, koersen moeten continu worden bijgesteld en personeel moet optimaal gemotiveerd blijven. Ook in de hoogste versnelling moeten prestaties continue verbeterd worden.

In zo'n klimaat staat of valt een onderneming met de kwaliteit van zijn management. Management is dan ook een vak op zich. De NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Management van Hogeschool verschaft alle kennis en vaardigheden die een succesvol manager nodig heeft. De opleiding richt zich met name op de ‘zachte’ kant van management. Zo is er veel aandacht voor leidinggeven en het aansturen en motiveren van medewerkers. Sociale en communicatieve vaardigheden staan hierbij centraal. Aan het eind van de opleiding maak je een keuze uit de minors: Hoger management, Internationaal management en Leiderschap en coaching.

Deze opleiding is als deeltijdopleiding geregistreerd in het CROHO onder nummer 34480. Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding, mag de titel Bachelor of Business Administration (BBA) worden gevoerd.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

nhoud van de HBO-bacheloropleiding Management
Tijdens de bacheloropleiding HBO Management van Hogeschool is er aandacht voor managementvaardigheden en worden verschillende vormen van management besproken. Onder meer Middle management komt aan bod, evenals specifieke aandachtsgebieden als: Projectmanagement, Verander- en innovatiemanagement en Personeelsmanagement. Aan het eind van de opleiding kan er gekozen worden uit drie minors: Hoger management, Internationaal management of Leiderschap en coaching.

Een ding is zeker: na afloop is alle managementkennis in huis om in de meest uiteenlopende branches aan de slag te kunnen!

Studieprogramma van de HBO-bacheloropleiding Management
De opleiding HBO Management bestaat uit een propedeuse, een hoofdfase en een afstudeerfase. De propedeuse biedt een vakinhoudelijke basis. In de hoofdfase van de opleiding vindt verdere verdieping en nadere beroepsvorming plaats.

Vooropleiding

MBO4, HAVO, VWO of 21+ toets

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen