HBO iEXA basiskennis ICT

HBO-opleiding
XOI038
4 jaar
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO iEXA basiskennis ICT Nieuw!
Afgerond kort HBO-programma, met mogelijkheid naar volledige Bachelor

Ambieer je een functie in de ICT? Of werk je al in een ICT-functie op MBO-niveau en wil je doorgroeien naar een hogere functie? Dan is dit HBO-programma een goede keuze. De opleiding bestaat uit drie modules die elk een kerndeelgebied van de ICT behandelen (Bedrijfsprocessen, Informatiesystemen, Infrastructuur). De opleiding geeft een goed beeld van zowel de afzonderlijke deelgebieden als de onderlinge samenhang.

Na afronding van deze opleiding beschik je over de basiskennis op het gebied van bedrijfsprocessen, informatiesystemen en infrastructuur. Een uitstekende basis voor een functie in de ICT, of om door te stromen naar een HBO-bacheloropleiding op ICT-gebied. De examens worden afgenomen door iEXA (een samenwerking tussen EXIN en de Associatie voor Examinering) en zijn duidelijk herkenbaar voor potentiële werkgevers.

Het HBO-programma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde brede bacheloropleiding HBO Informatica. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules binnen deze HBO-bacheloropleiding.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

De opleiding omvat drie iEXA-examens en biedt een grondige basis op het gebied van ICT. Er is aandacht voor organisatieprocessen, het vertalen van deze processen naar applicaties en voor ICT-infrastructuren. De opleiding bestaat uit drie modules. Klik op een module voor meer informatie over de inhoud.

  • Bedrijfsprocessen
  • Informatiesystemen
  • Infrastructuur

Vooropleiding

Geen

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen