Vakopleiding Payroll Services (HBO)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De Vakopleiding Payroll Services is het logische vervolg op de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de nieuwe standaardopleiding voor de payroll professional. VPS bouwt voort op de vakinhoudelijke modules gericht op kennis van fiscaliteiten, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

VPS is bedoeld voor iedereen die werkzaam is als salaris- en/of personeelsadministrateur. In uw huidige werk en rol wilt u graag verder werken aan uw eigen professionele ontwikkeling.

Opleidingsinhoud

Modules
  • Sociale- Fiscale Wetgeving, Arbeidsrecht & Pensioenen, BASIS
  • Sociale- Fiscale Wetgeving, Arbeidsrecht & Pensioenen, VERDIEPING
  • Verbredingsvakken (Communicatie, Personeel & Financiën)

De opleiding VPS legt de basis voor kennis op het gebied van human resourcebeleid, financiële administratie en communicatie. Iedere module duurt 3 maanden en bestaat uit 7 bijeenkomsten van circa 13.00 – 19.30 uur. Gemiddeld 1 bijeenkomst per 2 weken.

Bijzonderheden
Indien u in het bezit bent van het VPS-diploma kunt u zich inschrijven in het register (RPP) van het NIRPA. U mag in dit geval de titel RPP (Registered Payroll Professional) voeren. Voorwaarde voor continuering van de inschrijving in het register is het jaarlijks aantonen dat u voldoet aan de eis van permanente educatie. Als geregistreerd VPS-er laat u aan uw werkgever of potentiële werkgever zien dat uw kennis m.b.t. uw vakgebied up-to-date is en dat u uw eigen ontwikkeling serieus neemt.

Vooropleiding

  • Praktijkdiploma Loonadministratie
  • Vrijstellingsbrief toelatingseis van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens

Opleidingsduur

1-2

Kosten

De duur en kosten van de opleiding verschillen per module voor de avond- en de middag/avond-variant.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.mvp.nl/opleidingen/opleidingsaanbod/?/opleiding/…

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen