HBO-bachelor Vertaler Frans

HBO-opleiding
XOI061
4 jaar
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wil je als (freelance) vertaler Frans aan de slag? Met de vierjarige opleiding HBO Vertaler Frans van Hogeschool ben je prima voorbereid op de praktijk! Tijdens de opleiding wordt een grote variatie aan onderwerpen behandeld, zodat je brede vertaalervaring opdoet. Als vertaler Frans zul je namelijk de ene keer een contract of een praktische handleiding vertalen, een andere keer een commerciële uiting als een brochure. Je studeert met speciaal ontwikkeld lesmateriaal en krijgt veel extra leermiddelen. Tijdens de mondelinge lessen train je bovendien je vaardigheden onder begeleiding van docenten met veel vertaalervaring.

Opleidingsinhoud

Bijzonderheden
Geaccrediteerd door de NVAO
Praktijkgerichte opleiding
Veel extra leermiddelen
Begeleiding van échte vakmensen
Inclusief 8 mondelinge lesdagen

De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden.

Vooropleiding

HAVO, VWO of MBO Niveau 4

Kosten

Lesgeld per jaar
€ 1.521,90

Lesgeld per maand
€ 133,50

Kies je voor betaling per jaar, dan krijg je 5% korting! Eventuele tussentijdse prijswijzigingen worden niet doorberekend.

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen