Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Zorgen dat elk product veilig, hygiënisch en volgens de regels wordt ver¬werkt. Dat is het werk van een productiemedewerker vleesbewerking. Je kent het complete proces, je bewaakt de kwaliteit van het product en voert proces- en productcontroles uit. Want optimale kwaliteit en perfecte voedselveiligheid, daar gaat het om in jouw vak.Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleidingStudenten:
- krijgen meer inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan.
- ontwikkelen betere vaardigheden voor diverse handelingen binnen hun werk.
- ontwikkelen een groter verantwoordelijkheidsgevoel.
- vergroten hun productkennis.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Kijk voor meer informatie op http://www.svo.nl
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.Kosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,-Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 555,- (wijzigingen onder voorbehoud)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.