HBO Social Media klassikaal

HBO-opleiding
XOIKL064
3 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-deelprogramma Social Media klassikaal
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie

Niet alleen privé, maar ook zakelijk wordt steeds meer gebruikgemaakt van sociale netwerken en platforms, zoals Twitter, Facebook, weblogs, YouTube en Flickr. Social media worden steeds meer geďntegreerd in allerlei disciplines en zijn nog volop in ontwikkeling. Steeds meer bedrijven zetten social media in voor hun communicatie, marketing en PR. Deze opleiding laat zien wat de impact van social media kan zijn en hoe je in de praktijk met social media kunt omgaan.

De opleiding Social Media is zeer praktijkgericht. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases komen de verschillende sociale netwerken en platforms aan bod. Na afloop van de opleiding kun je een gedegen corporate social media strategie schrijven en social media succesvol toepassen in de communicatie-, marketing- of pr-strategie.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie van Hogeschool. Je behaalt 4 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Social Media.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Social Media bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor communicatiemedewerkers, marketingdeskundigen, pr- adviseurs of zelfstandig ondernemers, die zich op HBO-niveau willen verdiepen in social media.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Opleidingsinhoud

Opzet van het HBO-deelprogramma Social Media
Deze opleiding wordt overdag aangeboden op vrijdag of zaterdag of ’s avonds op maandag, dinsdag of donderdag. Bij de dagopleiding zijn er 4 bijeenkomsten, bij de avondopleiding 8 bijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomsten wordt onder begeleiding van een ervaren docent gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van de lesstof, maar discussie met studiegenoten, samenwerken aan (business)cases, boeiende presentaties en examentraining. De weken tussen de bijeenkomsten zijn bestemd voor thuisstudie, met begeleiding via internet.

Opleidingsduur

3 maanden

Kosten

3 X € 325,-

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen