Masterclass Leiderschap klassikaal

HBO-opleiding
XOIMAS014
3 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Masterclass Leiderschap klassikaal
Verbeter je managementskills op hoog niveau!

Geef je sturing aan een afdeling of organisatie? En wil je je leiderschapskwaliteiten verbeteren? Kies dan voor de praktijkgerichte masterclass Leiderschap klassikaal! De masterclass is een module uit de opleiding Master of Business Administration (MBA) van University en is NVAO-geaccrediteerd. De masterclass Leiderschap verbetert je leiderschapskwaliteiten door je vaardigheden en stijlen van leiderschap mee te geven die je kunt vertalen naar de bedrijfsvoering. Na de masterclass ben je in staat om binnen de context van het managementproces en leidinggeven om te gaan met de uitdagingen van werken en het maken van carrière in een veranderende samenleving! Na afloop weet je hoe je efficiënter en effectiever te werk gaat en haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar ook uit je medewerkers!

Wil je hierna verder studeren? Dan kun je instromen in de volledige opleiding Master of Business Administration (MBA) van University!

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Opleidingsinhoud

Inhoud van de masterclass Leiderschap
In de leerstof is gekozen voor invalshoeken waarmee je in staat wordt gesteld om binnen de context van het managementproces en leidinggeven om te gaan met de uitdagingen van werken en het maken van carrière in de veranderende samenleving. De masterclass bestaat uit vijf onderdelen en wordt afgesloten met een eindopdracht. Daarnaast volg je een praktijktraining.

  • Onderdeel 1: Hedendaagse management
  • Onderdeel 2: Context
  • Onderdeel 3: Missie
  • Onderdeel 4: Organisatie
  • Onderdeel 5: Leiderschap

Vooropleiding

Om de masterclass Leiderschap te kunnen volgen, dien je te beschikken over relevante werkervaring. Daarnaast is een opleiding op HBO/WO-niveau gewenst.

Opleidingsduur

3 maanden

Kosten

3 X € 495,-

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen