MBA Course klassikaal

HBO-opleiding
XOIMAS018
24 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

MBA Course klassikaal
Dé opstap naar de volledige MBA-opleiding!

Wil je graag een MBA-opleiding volgen, maar beschik je niet over de juiste vooropleiding? Kies dan voor de MBA Course klassikaal. In korte tijd maak je je op hoog niveau kennis en vaardigheden vanuit verschillende disciplines eigen. Van financieel management, operationeel management en marketing management tot ICT- en human resources management. Kortom: zeer bruikbare kennis die je uitstekend verder kan helpen bij de uitoefening van je beroep. En na afloop van de opleiding stroom je moeiteloos door naar de MBA van University!

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan en bekijk het lesmateriaal

Opleidingsinhoud

Inhoud van de MBA Course
De MBA Course geeft een introductie in de kennis en vaardigheden die je als moderne manager op strategisch niveau nodig hebt. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Oriëntatiemodule
  • Financieel management 1
  • Operations management
  • ICT-management
  • Marketingmanagement
  • Internationaal management
  • Human Resources Management
  • Methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek I
  • Bijeenkomsten

Vooropleiding

Om toegelaten te worden tot de MBA Course, hoef je niet in het bezit te zijn van een HBO/WO-diploma. Wel moet je een HBO-werk- en denkniveau hebben, beschikken over drie tot vijf jaar relevante werkervaring en een relevante werkplek hebben. Let op: om je in te kunnen schrijven voor de opleiding, zijn een motivatiebrief en cv vereist.

Opleidingsduur

24 maanden

Kosten

24 x € 495,-

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen