HBO Compliance management

HBO-opleiding
XOIHDP092
1 maand
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-deelprogramma Compliance management Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten

Het HBO-deelprogramma Compliance management gaat in op het analyseren van de juridische kwaliteit van een organisatie en het onderkennen en benoemen van organisatierisico’s. Ook het formuleren van maatregelen om die risico's te beheersen c.q. te verminderen komt aan bod. Met deze opleiding ben je binnen korte tijd in staat om bedrijven te adviseren over de inrichting van de juridische functie in de organisatie.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules binnen de HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Compliance management bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kwaliteitsmanagent in een juridische context. Bijvoorbeeld juristen of juridische medewerkers, maar ook medewerkers van een afdeling kwaliteitszorg.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

In het deelprogramma Compliance management biedt kennis van en inzicht in juridisch kwaliteitsmanagement en het toepassen hiervan. De opleiding is onderverdeeld in zes hoofdstukken.

Vooropleiding

Om deze opleiding te kunnen volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst.

Opleidingsduur

1 maand

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen