HBO Statistiek

HBO-opleiding
XOIHDP136
3 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-deelprogramma Statistiek Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie

Met het HBO-deelprogramma Statistiek leer je in slechts drie maanden het toepassen van statistische methoden en technieken op het gebied van de sociale wetenschappen. Je krijgt begrip van statistische modellen, je leert een keuze te maken voor de juiste techniek en kent de correcte interpretatie. Zowel de beschrijvende als de inductieve technieken komen aan bod.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

Inhoud

De opleiding bestaat uit een module van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie van Hogeschool. Deze module gaat in op het begrip van statistische modellen, de keuze van de juiste techniek en de correcte interpretatie. Zowel de beschrijvende als de inductieve technieken komen aan bod.

-Beschrijvende technieken
-Inductieve technieken

Vooropleiding

Voor het volgen van deze opleiding, is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau en enige kennis van Wiskunde gewenst.

Opleidingsduur

3 maanden

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen