HBO Internationaal officemanagement

HBO-opleiding
XOIHDP152
5 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-deelprogramma Internationaal officemanagement Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding HBO Officemanagement

Wie als officemanager in een internationale werkomgeving aan de slag wil, moet over extra kennis en vaardigheden beschikken. Je hebt immers te maken met collega’s en zakenrelaties uit verschillende culturen. Je dient dan ook de taal te beheersen en enige basiskennis te hebben van internationaal zakendoen.

In deze opleiding leer je alles wat je op dit gebied moet weten om succesvol aan de slag te gaan in een internationale werkomgeving. Naast interculturele communicatie en internationaal management leer je de Engelse taal moeiteloos gebruiken in een zakelijke omgeving én een tweede moderne taal naar keuze. Naast het diploma van Hogeschool behaal je het Certificate of Advanced English van de University of Cambridge.

Het HBO-deelprogramma Internationaal officemanagement is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Officemanagement. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules binnen deze HBO-bacheloropleiding.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

Inhoud

De opleiding is zeer praktijkgericht en behandelt alles wat je moet weten én kunnen om als officemanager aan de slag te gaan in een internationale werkomgeving.

De opleiding bestaat uit vier modules. Klik op een module voor meer informatie over de inhoud.

Business English

Zakelijk Spaans, Frans of Duits

Interculturele communicatie

Internationaal office management

Vooropleiding

Om deze opleiding te kunnen volgen, is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO-/HAVO werk- en denkniveau gewenst.

Opleidingsduur

5 maanden

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen