HBO Arbeids- en organisatiepsychologie klassikaal

HBO-opleiding
XOILG026
15 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-leergang Arbeids- en organisatiepsychologie klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie

Wie zich in korte tijd wil specialiseren in een specifiek werkveld binnen de toegepaste psychologie, kiest voor een HBO-leergang van Hogeschool. Met de leergang Arbeids- en organisatiepsychologie klassikaal doe je alle specifieke kennis op die in dit vakgebied nodig is.

Deze opleiding is de ideale keuze voor professionals die zich willen specialiseren in dit werkveld, maar ook voor p&o-medewerkers die hun kennis op dit gebied willen verdiepen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. loopbaanpsychologie, werving selectie & assessment en verzuim en re-integratie.

De HBO-leergang Arbeids- en organisatiepsychologie klassikaal is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

Inhoud

De leergang besteedt uitgebreid aandacht aan alle onderwerpen die je in de praktijk zult tegenkomen. Ook is er aandacht voor de specifieke vaardigheden die in dit vakgebied nodig zijn. De opleiding bestaat uit de volgende modules:

-Arbeids- en organisatiepsychologie
-Loopbaanpsychologie
-Werving, selectie en assessment
-Arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie
-Diagnostiek Arbeid en organisatie
-Gespreksvoering, observatie en rapportage Arbeid en organisatie

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO-/HAVO-niveau gewenst.

Opleidingsduur

15 maanden

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen