HBO Boekhouden klassikaal

HBO-opleiding
XOILG028
12 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO Boekhouden klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Accountancy

Deze leergang brengt je in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden bij die een accountant nodig heeft. Zo krijg je o.a. een inleiding in bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, financiële rapportage en belastingwetgeving. Na afronding heb je een goed beeld van het beroep en de bijbehorende verantwoordelijkheden.

Naast het Hogeschool-diploma behaal je met deze leergang meteen vijf veelgevraagde branchecertificaten, o.a. van de Associatie. Een waardevolle toevoeging op je cv. De HBO-leergang Accountancy is onderdeel van de NVAO-

geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Accountancy. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

Inhoud

De opleiding bestaat uit zeven modules:

-Inleiding bedrijfseconomie
-Inleiding belastingwetgeving
-Inleiding bedrijfsadministratie (journaalposten)
-Inleiding financiële rapportage en analyse
-Inleiding bestuurlijke informatievoorziening
-Oriëntatie beroepspraktijk
-Communicatieve vaardigheden

Vooropleiding

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst.

Opleidingsduur

12 maanden

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen