HBO Mediaconsultancy klassikaal

HBO-opleiding
XOIKL087
4 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-deelprogramma Mediaconsultancy klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design

Als Mediaconsultant ben je verantwoordelijk voor het adviseren, bepalen en (mede) realiseren van een mediastrategie. Een uitdagende, zelfstandige commerciële functie in de mediabranche. Wil je consultant worden op het gebied van media? Dan is dit HBO-deelprogramma een uitstekende keuze.

Het HBO-deelprogramma Mediaconsultancy is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding?

Opleidingsinhoud

Deze opleiding wordt overdag aangeboden op vrijdag of zaterdag en ’s avonds op dinsdag of donderdag. Bij de dagopleiding zijn er 5 bijeenkomsten, bij de avondopleiding 10 bijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomsten wordt onder begeleiding van een ervaren docent gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van de lesstof, maar discussie met studiegenoten, samenwerken aan (business)cases, boeiende presentaties en examentraining. De weken tussen de bijeenkomsten zijn bestemd voor thuisstudie, met begeleiding via internet.

De leerstof bevat vele actuele onderwerpen, waarbij de theorie direct wordt toegepast in de praktijk. De volgende onderdelen komen aan bod:
  • Media consultancy
  • Ethiek en MVO
  • Evaluatie theorie en praktijk

Vooropleiding

Om deze opleiding te kunnen volgen, is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO-/HAVO-niveau gewenst.

Opleidingsduur

4 maanden

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen