HBO Accountmanagement

HBO-opleiding
XOIHBO002
5 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO Accountmanagement Nieuw!
Afgerond kort HBO-programma, met mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige Bachelor

Een accountmanager is de intermediair tussen de klant en de organisatie. Een belangrijke functie waarbij alles draait om het opbouwen en onderhouden van de relatie met klanten. Dit korte HBO-programma biedt in korte tijd een diepgaande specialisatie op het gebied van klantrelaties en relatiebeheer. Onmisbare kennis voor iedere professional die het maximale uit klantrelaties wil halen.

In de opleiding is o.a. aandacht voor acquisitie, relatiebeheer en koopgedrag. Je doet zo een goed beeld op van alle belangrijke aspecten van accountmanagement.

Dit HBO-programma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Doelgroep
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die zich in zijn (commerciële) functie bezighoudt met het onderhouden en uitbouwen van relaties met klanten en inkopende partijen. Dit kan zowel op de zakelijke als op de consumentenmarkt zijn. Zo is de opleiding o.a. interessant voor (aankomend) accountmanagers, salesmanagers, verkoopmanagers, inkoopmanagers, key accountmanagers, exportmanagers, regiomanagers, verkopers vinnendienst, inkopers, acquisitiemedewerkers, vertegenwoordigers, verkoopadviseurs en commercieel medewerkers. Ook iedereen die een dergelijke functie ambieert, doet met deze opleiding waardevolle kennis op.

Heb je interesse in deze opleiding?

Opleidingsinhoud

De opleiding bestaat uit vier modules:

  • Accountmanagement
  • Acquisitie en relatiebeheer
  • Koopgedrag
  • Channel management

Vooropleiding

Voor het volgen van deze opleiding, is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO-/MBO-niveau gewenst.

Opleidingsduur

5 maanden

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen