TAT Beroepsopleidingen

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'TAT Beroepsopleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open dag IATA reisbureau medewerker 15 maart vanaf 14:00 tot 16:00 uur

Datum: donderdag 15 maart 2018
Bezoekadres: Uiverweg 2
Locatie: 1118DS Schiphol
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Een wereldwijd erkend diploma voor reisbureau medewerker/ travel consultant halen? Volg dé opleiding van de reisbranche: IATA Travel Consultant.
Na de opleiding ontvang je een diploma van IATA . Hiermee kan jij aan de slag als reisbureau medewerker/ travel consultant.
Je krijgt les op Schiphol van een reisprofessial met jarenlange ervaring als travel consultant.
Na de opleiding
Fares berekenen, stoelen reserveren en reizen samenstellen? De reisbranche heeft voor jou geen geheimen meer. Je kunt aan de slag als zelfstandig Travel Consultant. Tijdens en na de opleiding begeleiden we je in de zoektocht naar een leuke baan. We stellen je voor aan toekomstige werkgevers!
Langskomen?
Je bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen op ons trainingsinstituut. Reisprofessionals geven je graag advies over de carrière mogelijkheden na de opleiding!

Open dag IATA Stewardess bij TAT op Schiphol op 16 maart

Datum: vrijdag 16 maart 2018
Bezoekadres: Uiverweg 2
Locatie: 1118DS Schiphol
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Kom naar de open dag van IATA/TAT.
Kies een opleiding bij de grootste internationale organisatie voor de luchtvaart, IATA.
Wereldwijd erkende opleidingen. uitstekende begeleiding tijdens en na de studie. Kleine klassen en een persoonlijke aanpak.
Internationaal erkend door 281 luchtvaartmaatschappijen. Bij welke luchtvaartmaatschappij wil jij werken? Zorg ervoor dat je diploma altijd door elke luchtvaartmaatschappij wordt erkend! En volg een opleiding bij een IATA opleidingscentrum.