Start2Move

Sport - Physical Performance Trainer

Algemene informatie over de cursus

Gedurende de cursus Physical Performance Trainer leer je de fysieke prestaties van geblesseerde én fitte sporters te verbeteren. Tijdens de 6-daagse praktijkgerichte cursus leer je met behulp van fysieke testen en videoanalyse de zwakke schakels van een individu of team te herkennen. Deze zwakke schakels worden met behulp van state of the art behandel- en trainingstechnieken versterkt. De lessen worden gegeven door Marsha Westerhof en Joeval Benjamins; twee ervaren docenten in de wereld van (sport)fysiotherapie en de begeleiding van topsporters en breedtesporters.

Inhoud van de cursus

Voor wie is de cursus Physical Performance Trainer?
De cursus tot Physical Performance Trainer is bedoeld voor trainers en/of therapeuten die sporters op een hoger sportniveau willen brengen en blessures willen voorkomen. Daarnaast leer je met behulp van kleine behandeltechnieken om sporters met een blessure op een veilige manier te laten trainen. Een vooropleiding of ervaring als personal trainer, fitnesstrainer, bootcamp instructeur, sportmasseur en fysiotherapeut is een absolute pre. Ook een afgeronde sportopleiding (SB, CIOS of ALO) wordt aanbevolen. Wil je meer weten over de cursus?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Een vooropleiding of ervaring als personal trainer, fitnesstrainer, bootcamp instructeur, sportmasseur en fysiotherapeut is een absolute pre. Ook een afgeronde sportopleiding (SB, CIOS of ALO) wordt aanbevolen. Wil je meer weten over de cursus?

Duur van de cursus

6 lesdagen

Kosten van de cursus

€795,-

Plaatsen / leslocaties

Diverse Locaties

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.