WFT Schadeverzekeringen Cursussen & Trainingen

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 845,- tot € 7250
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan WFT Schadeverzekeringen

WFT Schadeverzekeringen

WFT staat voor Wet op het Financieel Toezicht. Hierdoor kunnen financiŽle instellingen zien waar zij aan moeten voldoen op het gebied van wet- en regelgeving. Wanneer je werkt met onder andere schadeverzekeringen is het heel belangrijk om voldoende kennis van deze wet te hebben. Een opleiding in dit veld zal je de nodige vakmatige kennis bijbrengen. Ook zal je voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van schadeverzekeringen.

Inhoud

In de wereld van schadeverzekeringen zijn er verschillende aanbieders als Achmea, Aegon en Hema. Al deze verzekeringen worden constant vergeleken door consumenten.
Wanneer je zelf werkt in de wereld van schadeverzekeringen is het belangrijk dat ook jij vergelijkt en weet wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders om zo voor je bedrijf of stageplek een USP (Unique Selling Point) te bepalen. Een USP is datgene wat jou bijzonder maakt ten opzichte van andere verzekeraars. Ook leer je in detail wat de Wet op het Financieel toezicht inhoudt, welke gevolgen deze wetsbepalingen hebben op jou bedrijfstak en leer je de aspecten van de WFT toe te passen.

Relevantie

Deze branche is geschikt voor iedereen die geÔnteresseerd is in de wereld van verzekeringen in combinatie met een stukje wet- en regelgeving.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bank en Verzekeringen - Klantmedewerker Bank Verzekering (Deeltijd MBO4 - Den Haag) Kronenburgh Business College 7250,-
  Den Haag
Bank en Verzekeringen - WFT Schade Particulier (Bedrijfsopleiding - Den Haag) Kronenburgh Business College 845,-
  Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.