Kroatisch

Categorie Talen
Prijs € 199,- tot € 279
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Kroatisch

Kroatisch

KroatiŽ is een geliefd vakantieland met mooie, moderne steden zoals Zagreb. Ook is er schitterende ongerepte natuur te vinden. Het Kroatisch wordt in KroatiŽ, BosniŽ en Herzegovina gesproken.
Kroatisch
Kroatische vlag

Inhoud

Je leert niet alleen Kroatisch spreken, lezen en schrijven in deze cursus, maar je doet ook kennis op over het land, de mensen en hun tradities. Aan de hand van allerhande onderwerpen uit het dagelijks leven, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen, koken en reizen leer je het Kroatisch. Via afwisselende luister- en spreekoefeningen, ingesproken door 'native speakers', verbeter je je Kroatische taalvaardigheid. Zo ben je zeker van een juiste uitspraak.

Relevantie

De cursus Kroatisch is bedoeld voor iedereen die deze taal wil leren. Het is handig om de taal te leren kennen en het biedt kennis en de vaardigheid basis zinnen te kunnen spreken, bijvoorbeeld om de route te vragen of vragen te stellen over het openbaar vervoer aan de lokale bevolking.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Kroatisch NHA Thuisstudies 199,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.