Cafébedrijf Particulier onderwijs

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs onbekend
Regio

Er zijn 2 opleidingen gevonden gerelateerd aan Cafébedrijf

Cafébedrijf

Het cafébedrijf, of simpelweg café, is een plaats waar mensen samen kunnen komen en onder het genot van allerlei soorten dranken en gerechten een praatje kunnen maken. Samen met hotels en restaurants valt een café onder de afkorting ‘horeca’. Als kroegbaas of bedrijfsleider van een café ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en bedienen van de gasten, maar ook voor het leiden van een bedrijf. Dit vergt kennis over allerlei zaken, bijvoorbeeld over alle apparatuur die binnen een cafébedrijf voorkomt, over sociale hygiëne, over eten en drinken én over de benodigde commerciële en sociale vaardigheden.
Cafebedrijf
Cafe op Fuerteventura

Inhoud

Deelnemers aan een cursus Cafébedrijf zullen kennismaken met de verschillende principes binnen het werkvlak van een eigenaar/bedrijfsleider van een café. Zo maak je kennis met zaken als sociale hygiëne, productkennis, apparatuur en veiligheid. Ook zul je kennis vergaren over regels omtrent alcohol, drugs en kansspelen. Daarnaast zul je een duik maken in de commerciële wereld: je moet immers weten hoe je het café bedrijf draaiende houdt en met welke zaken je rekening moet houden.
Om je het vak als horecaondernemer eigen te maken krijg je ook handvatten aangereikt om je sociale vaardigheden te ontwikkelen. Je zal een goede gastheer of gastvrouw moeten zijn voor je klanten, dus zijn sociale vaardigheden van essentieel belang.

Relevantie

De cursus Cafébedrijf is uitermate geschikt voor iedereen die de ambitie heeft om een start te maken als horecaondernemer. Het is een relevante cursus voor iedereen die de ins en outs wil leren kennen van het bezitten van zijn of haar eigen horeca zaak.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Commerciële Economie - Commercieel Medewerker (Beroepsopleiding KBC3 - Den Haag) Kronenburgh Business College    
  Den Haag
Commerciële Economie - Commercieel Medewerker (Deeltijd MBO3 - Den Haag) Kronenburgh Business College    
  Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.