Care Cursus Centrum

Diabetes inclusief vaardigheid bloedsuikerwaarde meten en insuline toedienen

Algemene informatie over de cursus

In deze bij- en nascholing krijgt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg voor uw cliŽnt met diabetes aangeboden. Deze training geeft u kennis en inzicht omtrent voeding, medicatie, herkennen van hypo- en hyperglycaemie, signaleren, taken en verantwoordelijkheden. U oefent het toedienen van insuline en het meten van de bloedsuikerwaarde en kent de nieuwste protocollen. Indien u een Certificaat ( bevoegdheid) heeft kunt u uw Certificaat hiermee verlengen voor de duur van 2 jaar.
Inhoudelijk: Verdieping theoretische kennis omtrent het ziektebeeld Diabetes en vaardigheidstraining voorbehouden en risicovol handelen.

Deze cursus wordt gegeven op:
24-01-2018
20-04-2018

Voor meer informatie ga naar http://trainingen.carecursuscentrum.nl/cursussen/

Inhoud van de cursus

U krijgt een reader ter voorbereiding. Deze reader moet u bestuderen voor aanvang van de training. U krijgt een theorie toets die u geacht wordt te behalen met een 5,5 en een vaardigheidstraining. Uiteraard wordt de theorie uitgebreid besproken tijdens deze dag en de handelingen met elkaar geoefend. De training wordt gegeven door een verpleegkundig trainer/docent. U ontvangt een Certificaat welke 2 jaar geldig is.

Duur van de cursus

1 dag

Bijzonderheden

U ontvangt na deze cursus een Certificaat

Plaatsen / leslocaties

Laren

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.