NHA Thuisstudies

cursus Frans voor Beginners

Algemene informatie over de cursus

De Franse taal leren?
Kies voor Frans voor Beginners van NHA!




Wijn bestellen - in het Frans - in een brasserie of foutloos meezingen met Franse chansons? Leer Frans spreken in je eigen tempo en volg een cursus Frans voor Beginners. Binnen de kortste keren weet je waar de fascinatie van Matthijs van Nieuwkerk voor Jacques Brel vandaan komt.


Frans spreken op vakantie

Van de Eiffeltoren beklimmen tot skiën in de Franse Alpen: Frankrijk is een vakantieland bij uitstek voor Nederlanders. Hoeveel meer geniet je van een vakantie als je de taal beheerst? Volg de online taalcursus Frans voor Beginners van NHA en leer Frans in je eigen tempo: waar en wanneer het jou uitkomt.

Voor wie is de cursus geschikt?

Frans voor Beginners is geschikt voor iedereen die Frans wil leren en nog geen kennis heeft van deze taal. Maar ook als jij al wel over die basiskennis beschikt en deze kennis op wilt frissen is de cursus een echte aanrader. We beginnen bij de ultieme basis.

Wil jij je kennis van de Franse taal vergroten voor je volgende vakantie? Krijg je in het dagelijkse leven met Franse mensen te maken, in bijvoorbeeld de horeca? Ook dan kun je profiteren van Frans voor Beginners. Of doe je zaken met Franse partners? Dan is Frans voor Beginners een mooie aanvulling voor je CV.



"Ik kan nu in het Frans een grapje maken met de kleinkinderen"

Liny Hoebink volgt de cursus Frans:
"Mijn zwager en schoonzus wonen sinds 2007 in een klein Frans dorpje. Ook is mijn jongste zoon vorig jaar in Frankrijk getrouwd. Zijn vrouw is Nederlandse, maar zij is daar opgegroeid en ze willen binnenkort in Frankrijk gaan wonen. Wij willen ze dan ook vaker opzoeken.

Het is leuk om ook wat Frans te kunnen spreken met de mensen daar én niet te vergeten met onze kleinkinderen. Zij worden tweetalig opgevoed. Ik kan nu ook in het Frans een grapje maken en ze begrijpen als zij in het Frans iets vertellen. Daarom ben ik deze cursus gaan volgen. Studeren waar en wanneer je wilt, dat sprak mij erg aan!"

Cursus Frans voor Beginners: ook voor je werk!

De cursus Frans voor Beginners is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Franse taal nodig hebt voor je werk. Het is een wereldtaal, en Frans leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.

Eenvoudig frans leren

Kennis maken met de Franse taal. Op een dynamische wijze maak je in Frans voor Beginners kennis met deze prachtige taal. Aan de hand van actuele onderwerpen en alledaagse situaties leer jij de taal echt kennen, zodat jij je straks in het Frans verstaanbaar kunt maken. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.

Frans compleet

Heb jij nog geen kennis van de Franse taal maar wil je die wel opdoen? Dan is Frans voor Beginners een mooi startpunt. Probeer eerst een gratis proefles en kom erachter of deze taal iets voor jou is!

Misschien vind je de basis niet genoeg en wil je de taal vloeiend leren spreken. Dan heb je de optie om te kiezen voor een combinatiecursus Frans voor beginners én gevorderden.

Heb jij al wel kennis van deze taal maar wil je je verder verdiepen. Dan is Frans voor Gevorderden de juiste keus.

Praktische cursus Frans voor Beginners

De cursus Frans voor Beginners is praktisch van aard. Door middel van het EASY-LEARNING-SYSTEM leer je de taal zoals een kind zijn moedertaal leert. We focussen op een actieve manier op het taalgebruik, en minder op de grammatica. Natuurlijk leer je ook de basis van de grammatica, maar jij gaat vooral praktisch aan de slag. Hierdoor merk je sneller resultaat.

Van je woordenschat vergroten tot kennismaken met alledaagse situaties: Frans voor Beginners is praktisch van aard. Maar ook grammatica en uitspraak komen aan bod. Wil jij beginnen zonder enige kennis van het Frans, volg dan de beginnerscursus. Heb je al wel kennis van deze taal, kies dan voor de gevorderdencursus.

Bekijk hoe Lynn topsport combineert met de cursus van Frans van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Frans voor Beginners

Met Frans voor Beginners begin je bij de basis. Zo ontwikkel je niet alleen je woordenschat maar leer je ook meer over de uitspraak van deze taal, de grammatica en het gebruik van leestekens.

Tijdens Frans voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • geografie van Frankrijk;
  • naar de prijs vragen;
  • grammatica;
  • in het postkantoor;
  • kennismaken met iemand;
  • boodschappen doen.

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Franse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

Door middel van oefenopgaven ontdek jij of je alles goed hebt begrepen. Heb je gekozen voor Frans voor Beginners mét hulp? Dan worden jouw opdrachten gecontroleerd door je persoonlijke huiswerkdocent.

Benieuwd of de Franse taal iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de gratis proefles. Je krijgt dan een goede eerste indruk van de taal en de cursus.



Frans voor Gevorderden of Combinatiecursus

Naast Frans voor Beginners biedt NHA ook Frans voor Gevorderden, en een combinatie van beide cursussen aan. Weet jij nu al dat je ook Frans voor Gevorderden wilt volgen? Kies dan voor de combinatiecursus Frans voor Beginners en Gevorderden. Zo bespaar je tijd én geld.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur cursus Frans voor Beginners

De cursus Frans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.