Care Cursus Centrum

Care Cursus Centrum (CCC),
biedt de alerte hulpverlener trainingen en cursussen aan in de zorg om bevoegd en/of bekwaam te blijven en te worden!

Care Cursus Centrum is een specialist in het organiseren van trainingen en cursussen voor alle niveaus van zorgverleners die werkzaam zijn in de thuiszorg, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

De overheid verplicht de zorgverleners tot het volgen van trainingen en cursussen om bevoegd en bekwaam te blijven.

Voor de niveaus 3, 4 en 5 geldt dat als u BIG geregistreerd wilt blijven, dat u moet kunnen aantonen dat u dat bent. De wet BIG vraagt 180 accreditatiepunten per 5 jaar. CCC geeft cursussen met accreditatiepunten die wij voor u opvoeren in uw kwaliteitsregister.

De technieken, medicatie en werkmethodes veranderen continu en als zorgverlener moet je de meest up-to-date vaardigheden onder de knie hebben en bekend zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

Wij trainen in kleine groepjes met max 14 cursisten. Afhankelijk van de soort cursus. Dit biedt ons de ruimte om iedereen persoonlijke aandacht te geven wat belangrijk is in geval dat de cursist moeite heeft met een onderdeel van de training/ cursus.

Zo zijn er speciale cursussen over voorbehouden handelingen voor zorgverleners vanaf niveau 3. Maar er zijn ook cursussen voor niet gediplomeerden zorgverleners om kennis mee te geven over de basiszorg, in de vorm van bijvoorbeeld ADL trainingen. Maar ook trainingen /cursussen voor ieder niveau b.v. over Dementie, Agressie in de zorg, Reanimatie en nog vele andere trainingen/cursussen.

Enkele voorbeelden:

Niveau 3, 4 en 5

  • Compact I (Injecteren en Sonde)
  • Compact II (Blaaskatheter, Klysma, Uitzuigen luchtwegen, Zuurstoftoediening en tracheacanule)
  • Compact I (Injecteren en Sonde)
    De SPRINT is bedoeld voor verpleegkundigen die veel ervaring hebben met de verpleegtechnische handelingen.

Voor niet- gediplomeerden, helpende en mantelzorgers

Training Basishandelingen voor de dagelijkse verzorging inclusief tiltechnieken en valpreventie en extra informatie over de vitale functies.
Deze cursus is ook uitermate geschikt voor mantelzorgers.

  • Wondverzorging en en zwachtelen
  • Medicatie veiligheid
  • Diabetes
  • Delier/dementie en niet aangeboren hersenletsel

Wij zijn aangesloten bij de V&VN en CRKBO geregistreerd en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Wat inhoud dat wij geaccrediteerde trainingen en cursussen geven (V&VN) en BTW (CRKBO) zijn vrijgesteld. Dus wij kunnen de cursussen goedkoper aanbieden (-21%). En ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan alle eisen (ISO 9001:2008)

CCC heeft een breed aanbod van trainingen en cursussen afgesteld op uw niveau.

Bekijk ons trainingsoverzicht


Adresgegevens

Care Cursus Centrum geeft o.a. opleidingen in:
  • Laren

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Care Cursus Centrum' of maak gebruik van onderstaande gegevens: