TAT Beroepsopleidingen

TAT Luchtvaart & Hospitality

Heb je altijd al willen werken in de luchtvaartbranche? Trekt de enerverende wereld van het reizen jou ook aan? Verken jij graag de wereld om je heen? Dan ben jij bij TAT aan het juiste adres! TAT Luchtvaart & Hospitality is het opleidingsinstituut voor cabinepersoneel en grondpersoneel in de BENELUX.

TAT is een IATA opleidingsinstituut. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen.

TAT leidt mensen op tot:

  • Steward(ess)
  • Manager/Purser
  • Grondsteward(ess)
  • Host(ess)

Studeren bij TAT opleidingen

TAT is benoemd tot Top Performance IATA Training Center Europe. Wat dat betekent? Het instituut TAT is door IATA en zijn aangesloten luchtvaartmaatschappijen uitgroepen tot de beste IATA luchtvaartschool van Europa!

TAT is een particuliere onderwijsinstelling. Dit betekent dat we garant staan voor een hoogwaardige kwaliteit aan trainingen en opleidingen.

  • Kleinschalig – je krijgt les in kleine klassen
  • Persoonlijk – jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat voorop
  • Professioneel – je krijgt les volgens een internationaal lesprogramma ontwikkeld door de aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Wat ga jij doen met een diploma van TAT opleidingen?

Als je in het bezit bent van een IATA diploma wil dat zeggen dat je bent opgeleid volgens de internationale eisen die de luchtvaartmaatschappijen hanteren. Met een IATA diploma op zak ben jij een waardevolle werknemer voor de luchtvaartmaatschappij.

Studenten van TAT gaan werken bij de IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen, afhandelingsmaatschappijen en toeristische bedrijven over de hele wereld. Zij werken als steward(ess), grondsteward(ess), manager of host(ess).

Praktijkgerichte vakopleiding

Met een diploma van TAT heb jij een stevige basis om in de luchtvaartbranche te werken. De lessen worden gegeven op de locaties: Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Leiden.

Een vak leer je pas echt als je het in de praktijk ervaart, daarom ga je aan de slag met simulaties en casussen. Tijdens de praktijklessen maak je gebruik van onze eigen vliegtuigcabine. Hier worden situaties nagespeeld om ervaring op te doen voor later. Ook krijg je theoretische leerstof en zal je les krijgen in de vakken die jij nodig hebt om jouw carrière in de luchtvaartbranche te starten.

Tijdens de opleiding vinden wij het niet alleen belangrijk dat je alles leert over de werkzaamheden van een luchtvaartdienstverlener, maar ook over jezelf. Dit noemen we persoonlijke ontwikkeling. Er wordt veel tijd in gestoken tijdens de opleiding om te kijken wie je bent en wat je wilt. Het is namelijk belangrijk dat je jezelf goed kent voordat je aan de slag gaat in een enerverende wereld zoals de luchtvaart.

Onze trainers komen uit de praktijk. Ze werken zelf ook in de luchtvaart en zijn daardoor altijd up-to-date. De trainers weten waar ze het over hebben en willen jou graag alles leren over het vak.

Begeleiding tijdens & na de opleiding

Met een opleiding van TAT zit je dichtbij de kern. Wij houden je altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de luchtvaartbranche. Daarom kan je ook na het afronden van je opleiding gratis extra trainingen volgen. En staan we altijd voor je klaar om je te begeleiden tijdens de sollicitatieprocedures of de eerste werkweken bij een nieuwe werkgever.

Naast het opleiden van luchtvaartpersoneel verzorgen wij ook de recruitmentdagen voor IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen. O.a. Emirates en China Southern Airlines zijn luchtvaartmaatschappijen die hier gebruik van maken. Na de opleiding ga jij solliciteren bij één van de aangesloten IATA luchtvaartmaatschappijen. Natuurlijk begeleiden we je ook na jouw opleiding naar een baan. Je kunt altijd langskomen voor extra training en begeleiding. Met 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen kan je overal solliciteren. Waar wil jij werken?

Kom eens langs!

Opgeven voor een open dag kan via klantsupport (070 887 54 95) of via onze website www.opleidingstewardess.nl


Adresgegevens

TAT Beroepsopleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Schiphol

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'TAT Beroepsopleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens: