TAT Beroepsopleidingen

Werken in de luchtvaart IATA opleidingscentrum Bekijk je opleiding!
IATA Authorized Training Center
Studeer vanaf schiphol

Leslocatie op Schiphol Airport

IATA Opleidingscentrum

Het opleidingscentrum van IATA in de Benelux

IATA diploma's

Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA diploma's

Flexibele startdata

Direct beginnen

Over IATA en TAT

De International Air Transport Association (IATA) is ontstaan in 1945 met als doel het creëren van een veilig luchtruim. Het hoofdkantoor staat in Montreal, Canada. Inmiddels zijn 281 luchtvaartmaatschappijen aangesloten. De organisatie houdt zich elke dag bezig met een betere en veilige luchtvaartwereld. Alle stewards en stewardessen werken volgens de IATA procedures. Wil jij graag als steward of stewardess werken? Dan krijg jij ook te maken met deze procedures!

Als je in het bezit bent van een IATA diploma of certificaat wil dat zeggen dat je bent opgeleid volgens de internationale eisen die luchtvaartmaatschappijen hanteren. Met een IATA diploma of certificaat op zak ben jij een waardevolle werknemer voor de luchtvaartmaatschappij. Hiermee onderscheid jij je van andere sollicitanten.

TAT is het opleidingscentrum van de internationale luchtvaartorganisatie IATA. Wereldwijd kent IATA zo’n 200 opleidingscentra. TAT is het enige IATA opleidingscentrum voor cabinepersoneel en grondpersoneel in Nederland en België. Je kunt bij TAT de internationaal erkende IATA diploma’s en certificaten behalen. Tevens leidt TAT personeel van luchtvaartmaatschappijen op.

IATA

IATA telt momenteel 281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen de IATA opleidingen, certificaten en diploma’s.

Onze studenten

Studenten van TAT werken bij IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen, afhandelingsmaatschappijen en toeristische bedrijven over de hele wereld. Zij werken als steward(ess), grondsteward(ess), host(ess), reisleider, travel agent of travel consultant.
Om het niveau van onze studenten hoog te houden, selecteren we onze studenten zorgvuldig. Je kunt je alleen opgeven voor een opleiding indien je aan de vooropleidingseisen en de aanvullende criteria voldoet. De aanname eisen zijn opgesteld door de bij IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen. We selecteren onze studenten via open dagen en individuele gesprekken.

Praktijkgerichte vakopleiding

Met een diploma of certificaat van IATA heb jij een stevige basis om in de luchtvaartbranche te werken. Je bent immers opgeleid door de internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen. En volgens internationaal IATA standaard. Je krijgt les vanaf de luchthaven Schiphol. Alle klaslokalen hebben direct uitzicht op de take-off en landingsbanen. Natuurlijk bezoeken we regelmatig de aangesloten luchtvaartmaatschappen en Schiphol zodat jij een goed beeld krijgt van je toekomstige werkveld. Tijdens de lessen wordt regelmatig gebruik gemaakt van onze praktijklokalen. Je oefent zelfs in een echt vliegtuig!

Met een opleiding van IATA zit je dichtbij de kern. Wij houden je altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de luchtvaartbranche. Daarom kan je ook na het afronden van je opleiding gratis extra trainingen volgen. En staan we altijd voor je klaar om je te begeleiden tijdens de sollicitatieprocedures of de eerste werkweken bij een nieuwe werkgever. Met 281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen kan je overal solliciteren. Waar wil jij werken?

Haal ook je IATA diploma of certificaat. En je carrière maakt een vliegende start!

Studeren bij TAT/IATA

Wat maakt studeren bij TAT/IATA uniek?

  • Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA diploma's en certificaten.
  • Direct contact met luchtvaartmaatschappijen.
  • Een uitgebreid netwerk van aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

Adresgegevens

TAT Beroepsopleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Schiphol

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'TAT Beroepsopleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens: