Markus Verbeek Praehep

sinds 1896
  Een goede basis is essentieel als u carriŤre wilt maken.

Met onze studies heeft u een goede ondergrond voor de toekomst.

Als gerenommeerd opleidingsinstituut hebben wij meer dan een eeuw ervaring op het gebied van financieel-economisch en administratieve opleidingen. Deze expertise stelt ons in staat om u met de financiŽle principes van A tot Z kennis te laten maken en tevens leren wij hoe u deze principes in de praktijk kunt toepassen.

Wij zijn Nederlands grootste opleider voor financiŽle professionals en verzorgen opleidingen in heel Nederland. Vanuit onze 6 regiokantoren kunnen we klanten in alle regio's van Nederland persoonlijk bedienen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van informatiebijeenkomsten op de regiokantoren en in sommige gevallen ook op leslocaties. Maar ook tijdens het volgen van de opleiding kunt u voor vragen en ondersteuning terecht bij ons collega's op de regiokantoren.
Markus Verbeek Praehep is haar werkgebied aan het vergroten, want sinds 2010 worden er ook lessen verzorgd op de Nederlandse Antillen.

Adresgegevens

Markus Verbeek Praehep geeft o.a. opleidingen in:
  • Alkmaar
  • Almere
  • Amersfoort

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Markus Verbeek Praehep' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Postbus 447 1200 AK

1213 PD Hilversum