NCOI Opleidingen

Hoe hoog leg jij de lat?

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Bewezen succesvol met ruim 1.250 opleidingen en trainingen

NCOI Opleidingen verzorgt door heel Nederland ruim 1.250 opleidingen en trainingen. NCOI Opleidingen is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal staan bij ons uw werkervaring en werkpraktijk altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Topkwaliteit opleidingen en trainingen voor een reële prijs

Onze erkende opleidingen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen kwaliteitszorgsysteem voor voortdurende verbetering van onze opleidingen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Zo kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, officieel erkende opleiding. Dat is ook de reden dat vele organisaties gekozen hebben voor NCOI Opleidingen als hun leverancier voor opleidingen en trainingen.

Het grootste aanbod van Nederland: een geschikte opleiding voor iedereen
NCOI Opleidingen biedt als toonaangevende opleider een van de meest complete programma ’s voor werkenden. Of het nu om opleidingen gaat op MBO-, HBO- of Masterniveau, of om een vaardigheidstraining: NCOI Opleidingen is voor u de juiste opleider als u uw kennis en vaardigheden wilt vergroten. We geven u graag een overzicht van onze diverse activiteiten.

NCOI Opleidingen bestaat uit:

  • Masteropleidingen van NCOI University
  • HBO-opleidingen van Hogeschool NCOI
  • MBO-opleidingen van het MBO College
  • NCOI Trainingen
  • Praktijkopleidingen
  • NCOI Opleidingen: erkende opleidingen op maat
  • Stage Instituut

Adresgegevens

NCOI Opleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Den Haag

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'NCOI Opleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens: