CLS Trainingen

Scrum Master Gevorderd

Algemene informatie over de cursus

Wilt u de volgende stap zetten in uw rol als Scrum Master? De cursus Scrum Master Gevorderd is het vervolg op de cursus Scrum Master (PSM 1) en bereidt u voor op het Professional Scrum Master II (PSM II)-examen.

De cursus Professional Scrum Master (PSM II) is een tweedaagse training, die de principes en (empirische) procestheorie die het Scrum-raamwerk ondersteunen onderbouwt. De rol van de Scrum Master hierin wordt uitvoerig besproken. Deze training is een combinatie van instructie en op teams gebaseerde oefeningen.

U leert wat de kern vormt van de Scrum- en Agile-beweging. Deze training is daarom interactief van opzet, waarbij er veel kennis, ervaring en ideeën tussen zowel de trainers als de deelnemers worden uitgewisseld.

Naast een optimale voorbereiding op het examen is er ook veel oog voor toepassing in de eigen praktijk. Tijdens de training wordt het behandelen van de theorie aan de hand van voorbeelden zoveel mogelijk afgewisseld met diverse praktijkgerichte opdrachten en oefeningen.

De training richt zich op alle aspecten van het Scrum-framework en specifiek op de rol als Scrum Master. De training bereidt voor op het officieel erkende examen Professional Scrum Master II (PSM II), dat bij Scrum.org kan worden afgelegd.

Bij de training ontvangt u toegang tot onze electronische leeromgeving. Hier vind je al het benodigde cursusmateriaal.

Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.

Examen

De training bereidt voor op het officieel erkende examen Professional Scrum Master II (PSM II) dat bij Scrum.org kan worden afgelegd. De kosten voor het examen zijn niet in de prijs inbegrepen.

Doelgroep

De training is bestemd voor personen die zich willen certificeren als gevorderd Professional Scrum Master II (PSM II) en/of deze rol binnen een organisatie willen gaan vervullen.

Voorkennis

Voor de training Professional Scrum Master II (PSM II) dien je gecertificeerd Scrum Master (PSM I) te zijn via Scrum.org. Om het beste uit de training te halen adviseren wij minimaal een jaar ervaring met scrum.

Duur

De duur van de training is twee dagen. 

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na deelname aan de cursus ontvangt u een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.