CLS Trainingen

DASA DevOps Fundamentals (inclusief examen)

Algemene informatie over de cursus

200 Keer sneller software deployment, 30 keer hogere deployment frequentie en een change succesrate die 60 keer hoger ligt. Dit zijn de feiten! Organisaties als Netflix, Spotify en Facebook transformeren IT zeer succesvol door DevOps-pricipes te implementeren. U hoeft echter niet een hot internet- of een gigantische organisatie te zijn om DevOps te implementeren. Ook grote en kleine, jonge en oude bedrijven hebben hebben de transitie gemaakt en zijn zeer succesvol op dit vlak.

Onze cursus DASA DevOps Fundamentals is het begin van de ‘DevOps-reis’ voor elke organisatie. Verbeterde workflows en snellere deployment start met kennis van de fundamentele DevOps-concepten door iedereen die betrokken is in Agile- en/of DevOps-teams.

De tweedaagse cursus DASA DevOps Fundamentals biedt een uitgebreide introductie in Agile DevOps-principes, waarin de essentiële competenties worden behandeld die zijn gedefinieerd door de DevOps Agile Skills Association (DASA). In deze cursus leert u de DevOps-vocabulaire, -principes en -practices. Met behulp van key DevOps-concepten en -terminologie, real-life case studies, voorbeelden, groepsdiscussies en oefeningen krijgt u een fundamenteel begrip van DevOps.

Het cursusmateriaal en de lunches zijn bij de training inbegrepen. Ook is de cursus inclusief het examen. U krijgt aan het einde van de training een voucher, waarmee u het examen op elk gewenst tijdstip kunt maken, mits u een camera in uw laptop heeft. Het is een zogenaamd web-proctored examen.
Doelgroep

Deze training is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij IT-ontwikkelingen, IT-operations of IT-servicemanagement en professionals die te maken hebben met DevOps en continuous delivery.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus is bekendheid met Agile, Scrum, Lean en ITSM een pre.

Duur

De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de training kunt u deelnemen aan het DevOps Fundamentals-examen. De examenkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.