CLS Trainingen

Agile & Scrum Overview

Algemene informatie over de cursus

Wilt u in één dag de basis leren over Agile-werken? Volg dan de cursus Agile & Scrum Overview. Steeds meer organisaties gaan over op deze manier van werken binnen de software-ontwikkeling. In deze training gaan wij dieper in op hoe deze principes verschillen ten opzichte van de traditionele principes van software-ontwikkeling. Ook maakt u kennis met alle principes van deze populaire werkwijze.

Het uitgangspunt van de training is dat u op een efficiënte manier software van zeer hoge kwaliteit bouwt. We bespreken in deze training hoe u de verschillende disciplines, van requirements tot implementatie en testen, op de juiste en meest efficiënte manier uitvoert.

De Scrum-methode kenmerkt zich door multidisciplinaire teams die in korte iteraties werkende software opleveren. Hoewel de theorie van Scrum simpel is, loopt men in de praktijk toch snel tegen uitdagingen en valkuilen aan. We bespreken wat er bij komt kijken om Scrum op een succesvolle manier toe te passen.

Door het volgen van deze training krijgt u een goed begrip van de verschillende principes, de voordelen van Agile-werken en de valkuilen die u hierbij kunt ondervinden.

Verder heeft u na afloop van de training:

  • kennis van de verschillende disciplines;
  • inzicht in de verschillende methodieken en hun voor- en nadelen;
  • een goed overzicht van wat Scrum is en hoe het werkt in de praktijk.

Wanneer u onze training Agile & Scrum Overview volgt, krijgt u een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken, zoals Scrum, eXtreme Programming (XP), Kanban en Lean. Zo bent u in staat om de juiste aanpak voor uw organisatie en project te bepalen.

Bij de training ontvangt u toegang tot onze elektronische leeromgeving. Hier kunt u al het benodigde cursusmateriaal vinden.

Lesmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die overweegt om volgens deze methode te gaan werken.

Voorkennis

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist. 

Duur

De cursusduur bedraagt een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.