CLS Trainingen

AgilePgM Foundation (via e-learning)

Algemene informatie over de cursus

De Engelstalige cursus AgilePgM Foundation (via e-learning) is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de programmamanagement in Agile-omgevingen, maar geen klassikale training wil volgen. Na het doorlopen van de zelfstudie bent u optimaal voorbereid op het AgilePgM Foundation examen van APMG International.

U kunt in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt, studeren. De zelfstudie bevat het online Agile Programme Management Handbook, vele video's en oefeningen om ervoor te zorgen dat u zich de stof eigen maakt. Ook bevat de cursus de populaire ExamTrainer. Hiermee kunt u uitgebreid oefenen met vragen, zoals u ook op uw examen kunt verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact uw studieresultaten bij, zodat u op basis van deze resultaten kunt bepalen wat u nog moet doen om klaar te zijn voor het examen.

De cursus wordt afgesloten met een examen. Het examen bestaat uit 50 multiple-choice vragen. De deelnemer dient in 40 minuten 25 of meer correcte antwoorden te geven om te slagen. Het betreft een geslotenboekexamen.

Persoonlijke begeleiding

Als extra optie bieden wij bij deze e-learningcursus de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die u persoonlijk begeleidt. Onze ervaren trainer kan met u de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kunt u eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken.

Het contact met de trainer verloopt online of via de telefoon. Hiervoor is drie uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke begeleiding? Neem dan contact met ons op.

De cursus is volledig geaccrediteerd door APM Group International.
Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die binnen een organisatie te maken krijgt met programma's en waar diverse teams op een Agile manier producten (willen) opleveren. U kunt daarbij denken aan programma- en projectmanagers en -medewerkers, maar zeker ook aan opdrachtgevers en adviseurs.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u zelf de cursusduur. U heeft zes maanden de tijd om de cursus af te ronden. Wilt u graag langer toegang tot uw zelfstudie? U kunt eenvoudig twee maanden extra tijd bijboeken. De kosten hiervoor bedragen € 105,00.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Bij het slagen voor het examen ontvangt u een certificaat. De examenkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.